View Single Post
Vechi 09.11.2010, 20:26:42
ghemistris  ghemistris is offline
Member

Data înregistrării: 16.04.2010
Locație: Botosani
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Mai, mie nu-mi plac chestiile astea. Spui niste lucruri ilogice, anume ca ar trebui sa pun in practica un sfat inainte de a vedea daca e bun, iar cand ti se arata ca nu e logic incepi cu "Ce cautati aici? Ati venit sa va faceti reclama? Nu mai discutem cu voi".
Nu era mai simplu sa recunosti ca te-ai exprimat gresit? Cadea cerul pe tine? Nici macar nu am pomenit ceva de invatatura sau cultul meu si ai si sarit in sus. Putina onestitate, te-as ruga...
Din partea cui? Eu te-am invitat sa pui in practica un lucru,lucru care te poate lamuri daca ortodocsii bat campii sau spun adevarul.Ortodoxia este diferita de celelalte culte,prin punerea in practica a poruncilor,prin trairea lor si mai ales participarea la slujbele bisericii.Asa se dobandeste harul lui Dumnezeu, vei intelege mai bine cum lucreaza Dumnezeu cu omul la partea sa bolnava,vatamata,si cum vine tamaduirea.Si apoi toate se lucreaza in Biserica lui Hristos.Aveti pe forum mult material de studiat pentru a constata care este Biserica lui Hristos.Eu nu am spus vreodata ca cei din alte confesiuni nu se mantuiesc.Am spus,de vrea cineva cu adevarat sa-l cunoasca pe Dumnezeu acela il va gasi in Biserica ortodoxa.Mai multe nu am ati spune.S-au spus multe desptre ortodoxie pe forum.Daca esti linistita si crezi ca te afli pe calea cea buna,este problema ta.Eu te-am invitat(si nu numai pe tine)sa probezi ortodoxia ca sa-ti dai seama de un adevar.O haina daca vrei sa o cumperi,o probezi mai intai.Acesta este un exemplu de logica.Nu aruncatul de la etaj.
Reply With Quote