View Single Post
Vechi 10.11.2010, 21:08:29
AndreiM AndreiM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.10.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tot-Laurentiu Vezi mesajul
Nici tu nu esti in masura sa te pronunti nici duhovnicul tau daca nu este un om cu viata sfanta...

In aceasta problema s-au pronuntat deja marii duhovnici cu viata sfanta intru Hristos...
Mari duhovnici cu harisme facatori de minuni, cu darul vorbirii in limbi, cu darul vindecarii de boli, cu darul proorocirii asa cum a fost si Parintele Paisie Aghioritul...

Astfel de duhovnici sau rugat ca Dumnezeu sa le arate ce trebuie facut. Chiar Parintele spunea ca s-a rugat special pentru acest subiect al documentelor cu cip si i s-a aratat clar ca fac parte dintr-un plan satanic la nivel mondial.

Acest lucru le-a fost revelat mai multor Parinti cu viata sfanta si de la noi din Romania...
Pentru ca in astfel de subiecte nu se poate pronunta oricine...

Iar dumneata nu cred ca te ridici la nivelul lor cel putin dupa felul cum vorbesti... Asa ca ar fi mai bine sa-ti pastrezi ideile personale pentru tine si sa nu ii intoxici si pe altii cu astfel de idei...

Aceasta nu este o problema oarecare si din acest motiv nu poate fi dezbatuta de oricine...
Trebuie sa ne raportam la invatatura parintilor cu viata Sfanta traitori in Hristos..

Doamne ajuta si toate cele bune!
Vai, imi cer scuze ca am postat ce cred, am crezut ca pot face asta, dat fiind ca e un forum crestin ortodox unde putem posta parerea noastra. Dar daca tu stii mai bine, fiind la nivelul oamenilor cu viata sfanta si te poti pronunta atunci eu nu voi mai spune nimic!

"Acolo unde nu este smerenie, nu este nici Dumnezeu". Sfantul Macarie - ce citat frumos, chiar de pe site.
Reply With Quote