Citat:
În prealabil postat de mirrela
hm...nu stiu ce sa spun...parintii mei sunt niste parinti extraordonari.Nu sunt si nu au fost niciodata practicanti ale numeroaselor modalitati spirituale.De la dansi am invatat cat de important este postul.,rugaciunea si mersul regulat,duminica de duminica la biserica si totusi nu cred ca toate pot fi catalogate a fi sub amprenta raului(cel putin nu cred ca in cazul acela din copilarie)pt ca daca stam sa analizam mai bine si medicina era considerata o erezie si acum este acceptata de BOR,iar telepatia este demonstrrata stiintific(legatura se produce datorita faptului ca noi suntem alcatuiti din apa).
Sf.Ciprian era un vrajitor,lucru f. diferit de ceea ce am spus eu pt ca eu spre ex. nici nu stiam de acest domeniu inainte si in niciun caz nu faceam vraji,farmece etc.
Cat priveste arhanghelul metatron,ok,am inteles cum sta treaba cu el :P dar totusi nu pot sa contest existenta unei geometrii sacre avand in vedere ca tot felul de mesaje de acest gen se arata in lanuri(pe care unii le-au catalogat a fi mesaje extraterestre)
|
Eu nu am zis de cazul dvs., ci in general.
Majoritatea celor ce fac magie alba sau se ocupa cu paranormalul nici nu zic ca fac ceva rau sau vrajitorie. Ei cred ca fac ceva bun, ca ajuta oamenii. Si copii pot capata capacitati, fara sa le dezvolte ei. De fapt in multe cazuri apar la cineva "puteri" fara sa le fi dezvoltat sau incurajat intrun fel, ci dintr-o data. Daca stiti cazul lui Edgar Cayce, un medium american, el a vazut de copil ca avea capacitati, fara sa le dezvolte.