View Single Post
Vechi 11.11.2010, 09:08:08
Mirela0110 Mirela0110 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.04.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Va multumesc.

Si eu stiu un caz...al verisoarei mele, care la dublu test ii iesise bine, iar la triplu test ii iesise risc crescut . dar ea nu a mai vrut nici sa repete triplu test, nici sa faca amniocenteza, nu a mai interesat-o nimik. si a nascut un baiat sanatos si foarte cuminte.

nici eu nu am vrut sa fac dublu si nici triplu, dar na asa mi-a zis drita. oricum daca Doamne fereste ar fi iesit ceva rau, cu siguranta nu faceam nici o amniocenteza, pentru ca si eu am auzit de foarte multe riscuri, si nici nu as fi renuntat la sarcina. stiu si eu tot asa de avort provocat cum ar veni, sub nici o forma nu as fi facut asta. prefer sa schimb medicul decat sa fac asa ceva . asa am eu convingerea ca daca omul nu isi ia crucea pe care i-o da Dumnezeu, ii poate da alta mai grea.

totusi analizele le-am facut ca sa stau linistita sau macar sa stiu la ce sa ma astept, ce parinte nu vrea un copil sanatos? Acuma Doamne fereste de copii bolnavi, dar asta e, trebuie sa ne ducem crucea cum putem, ca oricum Dumnezeu nu ne da mai mult decat putem duce.

ne rugam sa fie bine cu sarcina pana la capat, sa nasc cu bine si sa avem un copil sanatos... si apropo, e baiat :P

Last edited by Mirela0110; 11.11.2010 at 09:31:14.
Reply With Quote