View Single Post
Vechi 11.11.2010, 12:40:53
Rodica50's Avatar
Rodica50 Rodica50 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.05.2010
Religia: Ortodox
Smile Niciodata!

De ce? Pentru ca exista iubire, pentru ca exista respectul de el, de sine si in primul rand, pentru ca Dumnezeu are nevoie de o dragoste curata, pentru ca trupul este altar Duhului Sfant, pentru ca in inima Il asteapta pe Dumnezeu.Si chiar daca s-ar fi intamplat sa fiu eu cea inselata- nu s-a intamplat, tot nu as fi facut-o.Mi-am dorit lucrul acesta inainte de casatorie- e un principiu, e un rezultat al unei iubiri statornice, dovedita prin fapte. Totdeauna mi-am zis: "Ce poate sa-mi ofere altcineva?Ce as insemna pentru acea persoana? Dar cine sunt eu pentru sotul meu?- Sunt sotia, cea care ii poarta numele, sunt cea mai importanta femeie din viata lui, el este prietenul, iubitul, ajutorul meu la greu, cand imi pun capul pe umarul sau, este tatal fiului meu si cu el am realizat atatea lucruri! ''Nedespartiti peste tot- o singura fiinta. Sunt la fel de indragostita de el si el de mine.E minunat! Si suntem impreuna de aproape 30 de ani!In viata trebuie sa fii ferm, sa ai respectul de sine , sa fii statornic, sa fii eul celuilalt si cand iubesti cu adevarat, esti surprinzator mereu pentru celalalt.De aici echilibrul, armonia in casa, atmosfera placuta, increderea si dragostea copiilor.
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul)
Reply With Quote