View Single Post
Vechi 11.11.2010, 22:57:08
macsim
Guest

Implicit

Pentru mine nu este un concept, ci un mod de viata. Isus este tovarasul meu de drum in fiecare clipa. Este prietenul meu, fratele meu, Mantuitorul meu, Domnul meu si modelul meu de viata. Tatal meu, Creatorul meu este in ceruri. In rugaciune, Ii vorbesc si Il ascult. Este pentru mine Autoritatea suprema in viata mea si sensul vietii mele: traiesc pentru ca sa fac voia Lui si toata viata mea incerc sa o traiesc in asa fel incat, prin tot ceea ce fac, sa-I pot aduce Lui Slava. Iar Duhul Sfant este Calauza, Mangaierea, Puterea si Intelepciunea mea. Este cel care imi reveleaza si imi arata si ma ajuta sa inteleg mai mult cine este Domnul meu.

Imi traiesc fiecare zi in asa fel incat Domnul Dumnezeul meu sa fie pe primul loc, in toate. Nu iau decizii fara a-I cere calauzirea. Cand mi se intampla o bucurie, Lui Ii multumesc in primul rand. Cand imi este greu, Lui ii multumesc si Lui ii cer rabdarea si puterea. Orice lucru pe care il fac, il fac ca pentru Domnul, incercand sa dau tot ce pot mai bun din mine. Este etalonul meu si singurul punct de echilibru.

Am inteles ca nimic din ce este al meu nu imi apartine, ci totul, fiecare zi si fiecare respiratie, fiecare bataie a inimii mele, este un dar al Sau pentru mine.

El este bucuria si pacea din inima mea.

Desigur, nu reusesc sa fac lucrurile bine de fiecare data. Gresesc, pacatuiesc ... nu sunt asa cum ar trebui sa fiu, dar nu mai sunt nici asa cum am fost. Schimbarea mea este un proces care nu se va termina niciodata. Si nu ma schimb eu, ci Domnul meu lucreaza in mine si ma modeleaza dupa voia Sa.

Domnul meu este tot ce am nevoie. Il am pe El, si asta inseamna ca am viata. Restul ... sunt doar detalii ...

Last edited by macsim; 11.11.2010 at 23:00:31.
Reply With Quote