Citat:
În prealabil postat de romandragut
Silviu, masturbarea este un lucru normal. ............................
Totusi nu inteleg de ce trebuie sa suferim. Pentru ca asa ne spune "cartea sfanta"?
.................................................. .....................................
ma refer la op serie de aspecte din viata intima , familiala sau sociala pe care din perspectiva crestina nu ai voie sa le faci.
|
Draga roman ,
de ce incerci sa impui altuia punctul tau de vedere ?
Esti tu in trupul lui sa stii ce simte el?
Sau avem noi idee cum iti merge tie , nu ?
Asa ca eu zic sa nu uitam ca Dumnezeu a lasat omului libertetea .
Credinta inseamna in primul rand "a vrea" , nu pot discuta cu cineva sau sa-i dau lectii daca nu e interesat . Lasa-l in pace (pe cel neinteresat),va veni si ziua lui , sau daca nu poate ii vor ajuta rugaciunile noastre .
Deci daca vrei sa crezi ,te vei interesa ce trebuie sa faci , cum e cu "cartea sfinta" ,si acele lucruri care acum ti se par o catastrofa pentru ca nu ai voie sa le faci vor deveni normale , nu-ti va mai fi un jug .
Dar cum am zis , intai sa vrei sa crezi si sa te intereseze Dumnezeu .
Noi n-avem voie sa judecam pe nimeni ca nu stim ce lupta duce fiecare ,indiferent daca vrea sa recunoasca sau nu . Spunem ce stim calui interesat .
Asa ca te-asi ruga si pe tine pentru ca am citit o serie din mesajele tale ,
Fii barbat ,nu mai judeca ca un copil si respecta-ne , nu ne mai lua in ras si nici de tine nu se va lua nimeni ! Traieste cum doresti tu .
Te rog sa ma scuzi daca ceva ti se pare pe dos , nu doresc decat pace , rabdare cu cel care are nevoie , si respectarea crezului fiecaruia .
Daca nu am dragoste nu am nimic (dragoste de Dumnezeu) !
maria