View Single Post
Vechi 12.11.2010, 09:34:52
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Pof-pof-pof ceeu maieu contrioversateu, poieu mi-amintesceu mereueu despreeu împotrivireaeu și cerbiciaeu poporuluieu nemulțumiteu și acuzatoreu prineu maieu mariieu săieu pesteeu eieu, ceieu autoeu ridicațieu îneu rangurieu, careeu nueu aueu voiteu cueu niciunchipeueu asculteeu șieueu primeascăeu peeu unșiieu Domnuluieu drepteu maieu marieu pesteeu eieu.

Deeu ceeu ameu fieu noieu maieu înțelepțieu? Deeu ceeu ameu fieu noieu maieu ascultătorieu? Fireșteeueu noieu suntemeu multeu maieu tarieu laeu încăpățâțânareeu... ceieu celeu maieu tareeu dineu parcareeu, concurențaeu dintreeu jignirieu șieu jignirieu...

Decieu cumeu omeu acceptaeu noieu peeu Domnuleu șieu voiaeu Luieu? Adicăeu noieu careeu știmeu întotdeaunaeu maieu bineeu ceeu vreaeu Domnuleu decâteu știeeu chiareu Domnuleu Însușieu, Acelaeu ceeu grăieșteeu pesteeu pământeu prineu proorociieu Săieu?

Șieu nueu uitaeu, nueu Domnuleu areeu nevoieeu deeu noieu căcieu ''și din pietrele astea poate să-și ridice fiii și ficele lui Avraam'', cieu noieu păcătoșiieu șieu triștiieu șieu nezidițiieu șieu fărăeu deeu păstoreu, noieu avemeu nevoieeu deeu Eleu caeueu nueu pierimeu îneu păcateleeu noastreeu!

Capisheu?.. foreu youeu, offcorse... eu.

Recapitulare:
''La așa concluzii, am rămas mască și fără cuvinte așa că las să vorbească doar placa stricată, aia cu zmeus:

„Deci nu te mai agita dejaba, că oricum nu te mai cred!

Și oricâte p-ape vei arunca din guriță după copiii lui Dumnezeu, să fii pregătită că la un momendat se vor întoarce toate val vârtej asupra ta... săramnă amăgită de cel rău. ”''

Last edited by vsovivi; 12.11.2010 at 09:50:55.