View Single Post
Vechi 12.11.2010, 21:28:53
macsim
Guest

Implicit

Eu astept totul de la Dumnezeu. El este nadejdea si speranta mea. Am de la El asteptari pe masura puterii si marimii Sale. Dumnezeul caruia ma inchin este Cel mai mare Dumnezeu. De cate ori inchid ochii si-mi deschid inima in incercarea mea de a-L cuprinde, inteleg ca maretia Sa este de necuprins. Este Dumnezeul care a creat un univers intreg doar din cuvinte. El poate totul ... si fireste, am de la El asteptari foarte mari.

Stiu despre Domnul meu ca isi respecta intodeauna promisiunile, nu pentru ca eu merit acest lucru, ci din pricina Numelui Sau. De aceea cred in El. Mi-am predat viata in mainile Sale si ma astept sa-mi poarte de grija, pentru ca asa a promis El. A spus ca a venit pe pamant pentru ca oile Sale sa aiba viata, si viata din belsug ... si am aceasta asteptare de la El. Si nu ma refer aici la bogatii materiale, desi am multime de binecuvantari si sub acest aspect, dar mai mult la bogatii sufletesti si spirituale.

Sunt adesea atat de uimita de frumusetea si iubirea Lui, de felul neasteptat in care lucreaza in viata mea, incat mi-e sufletul plin de o bucurie uriasa. Imi vine atunci sa-i cant cu toata gura si cu toata fiinta mea ... Imi amintesc de bucuria cu care a dansat David cand a insotit chivotul Domnului in cetate ... asa as vrea sa-mi traiesc viata, pentru ca doar gandul la maretia Domnului meu ma umple de putere si de bucurie.

Mai cred urmatorul lucru: Dumnezeu si-a dat Fiul jertfa pentru mine. Cand ma gandesc la splendoarea acestui gest ma simt coplesita. Dumnezeu crucificat pentru mine. Pentru ca eu sa am viata. Si aici pe pamant, si in vesnicii ... Eu vreau ca toata lumea sa stie ... Un asemenea gest de iubire trebuie spus, cu voce tare ... Nimeni nu a facut pentru mine ceva asemanator ... nici pe departe. Si acelasi lucru l-a facut pentru fiecare dintre noi. Eu nu stiu sa-l laud cu cantare ingereasca ... pentru ca nu sunt un inger. Dar, imi doresc sa-l laud cu toata fiinta mea, chiar daca temperamenul meu este uneori mai vulcanic ... pentru ca El m-a croit in acest fel. Imi doresc sa nu ramana nici un coltisor din viata mea nesupus Domnului meu.

Si tot din ceea ce traiesc va spun: Il deranjez in toate lucrurile pe Domnul meu. Chiar imi doresc sa o fac mai mult ... Doar daca sunt tot timpul constienta de prezenta Lui voi reusi sa ma abat mai putin de la voia Sa. Am ratacit jumatate din viata fara sa stiu de existenta Lui... Acum nu mai vreau sa-I dau drumul...

Stiu ca nu voi reusi intodeauna, pentru ca sunt om si sunt supus greselii. Dar acest lucru se afla in inima mea ... si Domnul meu stie ...
Reply With Quote