Citat:
În prealabil postat de Negroponte
Andrei,iadul este pavat cu bune intentii.Si diavolul mai face cate o fapta buna,doar cu scopul de a atrage mai mult rau asupra omului.Dorinta masonilor este de a-l pune pe Lucifer in mintea si sufletele oamenilor,iar darurile lor sunt daruri otravite.
|
Adrian, este dificil sa discutam aici. Eu unul am avut de a face cu ei, am colaborat la niste proiecte filantropice si stringere de fonduri pentru fundatii caritabile si sa stii ca nu au amintit niciodata de nici un Lucifer:))).
Nu stiu de unde ati sarit cu totii ca il cinstesc pe diavol. Eu banuiesc ca este o sperietoare din cartile de tarot, de joc care se promoveaza cu verva vad in rindurile preotimii.
Nu va inteleg deloc de ce vorbiti fara sa cunoastei personal activitatea si personalitatea serioasa a acestora.
Este chiar penibil modul in copilaresc in care ginditi si fortati poporul credincios sa gindeasca numai in termeni de draci si dracovenii..hai sa fim seriosi!
Mai Adrian , astia sunt oameni bogati, cu bani, acorda ajutoare financiare, cu o atitudine serioasa fata de familie si viata, apreciaza arta, cultura, cred in Dumnezeu( ma rog, in felul lor)
Datorita popularitatii lor din diverse domenii sunt de regula oameni instariti, grei, care influienteaza multe decizii la nivel de municipalitate, guvern , decizii sociale si economice dar nu la modul conspirativ cum ne place noua sa credem :)))).