View Single Post
Vechi 13.11.2010, 03:23:22
zsuleica zsuleica is offline
Member

Data înregistrării: 12.11.2010
Religia: Ortodox
Implicit

pentru toti cei care se opun cu vehementa casatoriilor interconfesionale si interreligioase am niste intrebari: se cunoaste ca pana la caderea Constantinopolului ortodoxia oficia asemenea casatorii, prin urmare sustineti ca Dumnezeu s-a razgandit intre timp?

din cate am citit in comentariile de mai sus constat ca BO schimba legi sau le mai inlocuieste sau n-am inteles eu bine? de ce se intampla asemenea schimbari? Cuvantul lui Dumnezeu este etern.
de ce se ignora pasajul din Biblie care afirma ca sotul necredincios se sfinteste prin sotia credincioasa si invers?
de asemenea, Domnul ne indeamna sa iubim pe toti semenii fara sa facem diferente, iar daca sotia necredincioasa se sfinteste prin sotul credincios si invers, atunci de ce ne-am indoi de binecuvantarea lui Dumnezeu a unei casatorii dintre cei doi? la urma urmei chiar BO le oficia pana in vremea caderii Constantinopolului.

in final, cred ca doar cei care nu au cunoscut iubirea pot sa creada ca omul poate sa-si aleaga de cine se indragosteste.
Reply With Quote