View Single Post
Vechi 13.11.2010, 12:06:37
carmina carmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.01.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Faptul ca tu nu esti de acord cu cei care il privesc altfel decat tine pe Paunescu...nu inseamna ca esti prostita, pentru ca ar trebui sa fii constienta de faptul ca nu toata lumea are aceleasi criterii de evaluare precum cele ale tale.

Te obliga cineva sa il privesti pe Paunescu altfel decat ai facut-o pana acum? Ma indoiesc.

Acest topic a fost deschis de un user care l-a apreciat dintotdeauna, spre diferenta de tine, sau altii care nu mai contenesc sa mai posteze opiniilor lor care intra in contradictie cu a celor care gandesc altfel.

Va obliga cineva sa postati la acest topic, sa cititi ce a scris Paunescu, sa il vedeti ca pe un geniu, sau ca avand valoare macar?...eu cred ca nu, fiecare crede ce vrea...
In eventualitatea in care ai uitat, as vrea sa-ti reamintesc, prieteneste, ca te afli pe un forum, adica un loc unde fiecare spune ceea ce crede, cu limitele de rigoare, indiferent de persoana care a deschis discutia. Respectul fata de semenii mei nu inseamna obligatoriu renuntarea la parerea personala.
Parerea mea.

Last edited by carmina; 13.11.2010 at 12:08:53.