View Single Post
Vechi 13.11.2010, 12:09:02
Daniel777 Daniel777 is offline
Banned

Data înregistrării: 07.01.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Dumnezeu sa-l ierte si sa-l primeasca in imparatia Sa!

Oricine face greseli,si are sansa se pocaiasca ,ca talharul de pe cruce!

Noi nu stim daca Paunescu a avut pocainta inainte de sfarsit sau nu! Asta e judecata lui Dumnezeu,pe care noi nu avem dreptul sa o facem.

Insa ca reper moral noi nu avem fapte ,care sa le stim ,din partea lui,si de la care sa luam exemplu.

Faptul de a-l fi laudat pe ceausescu,de a fi acumulat o avere imensa raportata la nivelul general de trai,faptul de a fi fost casatorit de doua ori,ca a avut unul sau mai multi copii din flori,cu ce le putem noi echilibra,ca sa fie pentru noi Paunescu un exemplu?!

Personal consider ca opera poetica singura nu e de ajuns.Nu o pun in discutie acum,ca sa nu fie acea replica ca timpul va discerne valorile,insa daca ar fi fost valoroasa opera,poate fi un exemplu pentru noi crestinii Paunescu?

Poate discutia e in van,nu stiu daca aduce ceva bun,eu consider inca o data,ca prin disparitia lui paunescu,a plecat dintre noi un om cu bune si rele,nicidecum o mare valoare nationala,care merita respectul tuturor etc.

Dumnezeu sa-l ierte ,ca pe oricare crestin care moare vietii de aici!

Valoarea poetica insa nu constituie o hrana pentru noi,aceasta este parerea mea personala.