Citat:
În prealabil postat de Doriana
Deci pentru asta te-ai suparat? Ca ti-am zis ca nu stii? Sf Teofan vorbea foarte frumos, dar nu ce am cerut eu. Adica ceva de genul "mantuirea este..." Daca nu mi-ai raspuns am cautat in alte surse si am gasit un raspuns la subiect. Iar tu mi-ai spus ca prin acel citat ispitesc pe ortodocsi?  Ce-ai fi vrut sa fac?
Atunci mantuieste-te, draga mea, si invata. Caci de aceea cautam si eu raspunsuri despre mantuire, ca sa ne mantuim. Insa, aproape toate postarile tale sunt pe "Secte si culte", certandu-te cu cei de alte confesiuni. Nu prea esti pe topicurile unde se invata si se cer sfaturi. Din pacate este o mare neconcordanta intre ceea ce spui ca faci si ceea ce faci de fapt.
|
Draga mea, nu postez pe topicurile unde se invata, asta nu inseamna ca nu le citesc. Da, le citesc si invat . de acolo invat, nu de aici din secte si culte. Ca nu cer sfaturi pe forum, da, nu prea cer sfaturi pe forum. daca vreau un sfat personal intreb preotul, altfel, gasesc in Sfintii Parinti interpretarile la Scriptura in locurile unde nu inteleg. Vezi tu, nu prea imi place mie sa ma laud: am citit pana aici si nu inteleg asta. Uite sunt mare studioasa si studiez cutare lucru si nu inteleg cutare lucru. Sunt mai discreta eu de felul meu.
In rest, sunt multe subtilitati aici pe forum, unii le vad altii nu.
cei care le vad, devin mai incomozi ca sa spun asa. Adica cica: mai pusi pe harta, mai cu ura. Da... sa stii ca nu e asa.