Il cunosc foarte bine pe diavol, pentru ca am umblat cu el jumatate de viata ... Si, aveti dreptate ... imbraca forme foarte tentante si seducatoare ...
Nu cunsoc decat un singur Dumnezeu. Acela pe care il gasesc in adunarea mea de sectanti, este acelasi cu Cel care m-a eliberat de pacatul fumatului.
Umblarea mea cu Dumnezeu nu inseamna numai roz-bonbon - poate ca asa am lasat sa se inteleaga. Exista suferinta renuntarii la sine in aceasta umblare. Adevaruri, crezuri, ambitii ... toate se schimba. Rabdarea, nu a fost niciodata o trasatura de caracter care sa ma reprezinte. Si doare tare cand lucrurile nu se intampla atunci cand vreau eu si mai ales, cum vreau eu ... Dar, am invatat ca Domnul stie mai bine decat oricine de ce se intampla anumite lucruri.
Norul frumos de vorbe si de exprimare frumoasa este rezultatul a ceea ce se afla deja in inima mea. Precum am spus, Isus este cel care ma schimba si tot ceea ce simt si traiesc este rezultatul a ceea ce a facut in mine.
Am gasit cateva randuri foarte interesante, care exprima pe scurt felul in care eu inteleg sa-mi traiesc viata si relatia mea cu Dumnezeu:
"Dumnezeu lucreaza dinauntru in afara. Lumea lucreaza din afara inauntru. Lumea vrea sa scoata oamenii afara din mocirla. Cristos scoate mocirla dinauntrul oamenilor, si ei ies singuri din mocirla. Lumea ar vrea sa modeleze oamenii schimbandu-le mediul. Cristos schimba oamenii, si ei isi schimba singuri mediul. Lumea vrea sa formeze comportamentul uman.Cristos poate schimba natura umana." Ezra Taft Benson
Sunt un om incomparabil mai bun decat am fost vreodata. Viata mea este incomparabil mai buna si mai frumoasa decat a fost vreodata. Eu stiu exact Cine lucreaza in viata mea.
"Unii sunt nuli ca oameni, nedemni sa mearga in doua picioare, cu capul plecat, tristi, cu sufletul farame sau pusi pe harta, asa i-ai judecat, dar nu i-ai cunoscut sa vezi cum sunt de fapt." - aceasta este o rastalmacire rautacioasa a ceea ce am spus de fapt.
|