View Single Post
Vechi 03.06.2007, 17:23:59
misionarul misionarul is offline
Member

Data înregistrării: 18.05.2007
Implicit

Cu durere in suflet trebuie sa va marturisesc ca multi dintre ortodocsi nu citesc si nici nu vor sa citeasca Sfanta Scriptura,iar daca o citesc citesc doar Noul Testament,si de asta nu inteleg mare lucru.Ba chiar unii preoti si teologi nu au citit si nici nu staruie in citirea Sf.Scripturi.Nu acuzi pe nimeni dar ar trebui sa ne trezim la realitate,ar trebui sa citim cu mic cu mare sf.Scriptura si scrierile Sf.Parinti.Aici se afla adevarata comoara a crestinismului.Am auzit pe multi zicand:nu am binecuvantare sa citesc biblia,sau :biblia e sfanta ,numai preotii au voie sa o citeasca.Se inseala toti deoarece in indreptarele de spovedanie scrie destul de clar :nu mi-am dat silinta sa citesc Sf. Scriptura,sau:nu am citit Sf.Scriptura.Bineinteles nu trebuie sa citim asa cum ne vine noua si sa intelegem dupa capul nostru ,avem nevoie de indrumatori in privinta asta .Dar nu trebuie sa negijam cititul Sf.scripturi.Acum au aparut Noul Testament Audio,ascultati daca va vine greu sa cititi,dar nu fiti nepasatori.
Reply With Quote