de hram la divevoo
am fost in RUSIA 25 ZILE IN PELERINAJ ,DAR SI IN BIELORUSIA TOT ATUNCI ,IN VARA ASTA,DAR ACUM IN TOAMNA IN GRECIA,Si DE ACEEA INCA NU MI+AM SCRIS IMPRESIILE DE NICIUNDE,DAR imi descarc acuma filmarile pt ca am fost solicitata sa fac DVD +uri cu filmarile ,atit pt RUSIA ,CIT SI PT GRECiA.Voi scrie mai tirzu un pic impresiile de pe unde am umblat.
DIVEVOO ,este locul unde m+am simtit cel mai "ACASA" DINTRE TOATE.Baile din cele 6 izvoare vindecatoare m-au facut sa imi treaca teribilele dureri de spate care m-au facut sa ma gindesc ca dc ele persista in ciuda multor tratamente facute ca sa rezist pe microbuz in RUSIA 24 zile va fi f.greu..dar mi-au trecut .Inchinarea la moastele acestui mare sfint SERAFIM DE SAROV ,M-a facut sa ma simt o mare pacatoasa ..si nu am plins la inchinarea la moastele niciunui sfint pina acuma la Divevoo.Am participat la vecernie si slujba de hram ,am filmat pe patriarhul CHIRIL al Rusiei,prezent acolo,am fost si cu soborul de maici si fara el si am facut KANAVKA .cu rugaciune bogorodicinaia,carte MAICA DOMNULUI.A fost minunat,superb!!..voi scrie .Pina atunci am pus pozele de la hram de la divevoo ,cit si cele din rusia pe pafina mea de h5-ADAKALEH
|