Citat:
În prealabil postat de mirelat
Citat:
În prealabil postat de MARIUS_DANIEL
|
pun si eu o intrebare de stupid people : este adevarat ca Mitropolitul Moldovei/i.e. IPS Daniel este cel care are intaietate si va deveni Patriarh in cazul decesului PF Teoctist? eu asa am auzit, poate nu e adevarat... adica, poate se vor face alegeri in cadrul Sf. Sinod, nu cunosc tipicul.
Din link-ul dat de M.D. m-a impresionat asta :
Aflat acum cativa ani la Manastirea Sihastria, IPS Daniel a putut auzi din gura unei demonizate: "Talpa iadului, Daniele, talpa iadului, ne vedem acolo!". Simtindu-se cu musca pe caciula cum se spune, motivul principal al refuzarii dezgroparii Parintelui Cleopa este teama Inaltului de la Iasi ca nu cumva fostul sau duhovnic, care i-a spus sa termine cu mascarada ecumenista, sa nu fie cumva sfant, iar lumea sa prinda curaj in opozitia fata de ecumenism.
Instalat ca Mitropolit de catre masoneria romana, lucru confirmat pe o emisune televizata de catre un mason de grad foarte inalt, IPS Daniel, banatean de origine, sapa cu mare ravna la radacina Ortodoxiei, ascunzand totul sub un limbaj elevat, mieros si foarte diplomat.
|
Din pacate,e adevarat.Nu stiu de ce,dar prea mi se pare mie ca aceasta regula ca scaunul patriarhal vacant sa fie ocupat de mitropolitul Moldovei a fost facuta special pentru I.P.S.Daniel.Oricum,e sustinut si de U.E.datorita activitatii sale ecumeniste,si evident de masoneria ce l-a instalat,si de patriarhul ecumenic si de aceea Doamne fereste,dar tare mi-e teama ca el va fi noul patriarh.