View Single Post
Vechi 14.11.2010, 20:02:31
Vlad-Alexandru91 Vlad-Alexandru91 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.09.2010
Locație: București
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihailt Vezi mesajul
Mai frate daca era sau nu bun o sa judece Dumnezeu Iisus Hristos nu noi.
Dracii inseala pe unii catolici sa propovaduiasca un fundamentalism absurd conform caruia numai cei de apartin BC se pot mantui sau pot face fapte cu adevarat bune si unii ortodocsi tot inselati de duhuri rele zic la fel precum catolicii.
Rockefeller (John. D primul Rockefeller foarte bogat) nici nu a fost mason ca a fost baptist.
Iar faptele sale de milostenie Dumnezeu Iisus Hristos le judeca nu noi.

Masonii fac milostenie?
Probabil fac dar foarte foarte putina in comparatie cu cat fac neoprotestantii.
Puteti vedea de masoni ca ei zic ca sunt impotriva "sectarismului" ceea ce pe mine ma face sa cred ca ei sunt tot ceva catolici.
Mai cititi mai fratilor in istorie,parerea mea,sa vedeti ca BC tot timpul a fost de acord cu bancile,primele banci le-au facut inselatii de duhuri rele cavaleri templieri (care fiind inselati de draci sa fie antisemiti au scos acum zvonul ca primele banci le-au facut evreii).

Da, frate, judecata este a Domnului. Nu stiu care a fost religia lui Rockfeller (primul, cel cu afacerile cu petrolul), dar din cate stiu eu, nu conteaza religia pe care o ai, in cadrul masoneriei. Din cate stiu, masonii impun totusi o conditie: sa crezi in ceva, fie ca esti evreu, musulman, crestin etc. Deja se vede clar ca masoneria este rea caci permite adunarea la un loc a crestinului si a celor de alte religii in cadrul unei organizatii oculte, care indeparteaza pe om de adevar, si anume de Iisus Hristos.
Cu siguranta, masoneria nu este rezervata catolicilor. Adica stiu ca au fost anatemizati de catolici inca din secolul XVIII, cu mult inainte sa fie anatemizati de Bisericile Ortodoxe Greaca, Romana, de cea din Cipru...Desi unii zic ca masonii sunt implicati intr-un grad foarte inalt in treburile BC; unii pun panerezia timpurilor noastre (ecumenismul) pe seama implicatiei masoneriei in treburile religioase.
Oricum, important este sa ne ferim de tot ce inseamna masonerie si sionism, caci cele 2 miscari sunt mana in mana (sa nu se inteleaga ca sunt anti-semit; evreii sionisti au abandonat religia iudaica si si-au creat propria "religie" materialista, ei fiind anatemizati de ceilalti iudei)
Reply With Quote