Citat:
În prealabil postat de Rodica50
Mult stii, mult ti se va cere, putin stii, putin ti se va cere. Citatul facea trimitere la noi, cei care mai putem face ceva pentru insine si pentru cei din jurul nostru, pentru cei care nu mai pot face nimic pentru ei, dar pot mijloci in fata Domnului pentru noi.Gandirea noastra, crestina, consta in simplitate, incat sa inteleaga si savantul si omul simplu. Ma numar printre ultimii si sper ca Dumnezeu sa-mi dea lumina de care am nevoie, incat sa nu pricinuiesc suferinta celor pe care ii intalnesc, celor despre care am auzit ...vorbirea de rau in ORTODOXIE inseamna ucidere, rapirea cinstei pe care Dumnezeu i-a dat-o respectivului. Asta nu vrem sa pricepem noi.Eu nu fac polemica,dar de cand ma stiu- de 32 de ani, vorbesc despre tot ce inseamna binele .Imi amintesc de mentalitatea simpla dar de o mare noblete a bunicii mele, care nu raspundea la ura cu ura, la dispret cu dispret"Lasa-l sa spuna. tu sa nu spui!".Mare filosofie- a omului simplu."Pune, Doamne, paza gurii mele...".
|
Oooo, esti mai tanara decat mine.
Cand ai avut timp sa te familiarizezi cu activitatea lui Paunescu din perioada comunista (ca am inteles ca pt asta este apreciat de unii, ca se spune ca ar fi fost patriot si a vorbit impotriva sistemului)?
Referitor la: "Mantuieste-te tu si o multime de oameni in jurul tau se vor mantui".. aici e vorba de sfinti, Rodica!
Eu nu stiu daca ma mantuiesc eu, dar sper si ma rog ca macar copiii mei sa fie luminati de Dumnezeu sa nu faca alegeri gresite.
Aaaa, talharul de pe cruce?
Pai sa vedem cine marturiseste cand toata lumea tace! Cine se pocaieste adanc cand si numele lui Iisus Hristos este denigrat etc..
Talharul de pe cruce a fost extraordinar, nu este ceva la indemana oricui!