View Single Post
Vechi 14.11.2010, 20:40:15
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Rodica50 Vezi mesajul
Omule, mergi pe drumul tau, mergi linistit, mergi in pace, are Dumnezeu grija de fiecare. Dreptatea si Adevarul acolo il gasim. Cine a spus ca in mintea stramba si lucrul drept se stramba, n-a gresit- Pr. Arsenie Boca.Ca orice crestin ortodox merg la biserica, ma rog lui Dumnezeu, am un duhovnic foarte apreciat in orasul meu si foarte bine pregatit -nu ma aflu in ratacire . Invat- din Sfintele Slujbe, din predicile preotilor nostri, din scrierile Sfintilor Parinti, din Duhovnicii renumiti ai neamului, din conferinte, dar niciunde nu am invatat ura, dispretul, vrajmasia. Cand lovesti sa fie cu dreptate si cu retinere. Parintele Arsenie Papacioc spunea ca pacea este mai mare decat dreptatea. Prefer pacea.

Ma surprind din ce in ce mai mult postarile dvs, omule, intelegi ? ... ca sa ma exprim si eu in acelasi registru ! Este de prisos sa mai disec postarea !
Inteleg cum ca v-ati ales pacea !
Frumos, atunci ramineti cu pace ! Mie imi este destul cit am discutat pe linga subiect !

Last edited by zaharia_2009; 14.11.2010 at 20:44:22.