View Single Post
Vechi 14.11.2010, 21:19:23
OmuBun
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Daniel777 Vezi mesajul
Dumnezeu sigur va primi jertfa ta,Adrian Paunescu are nevoie acum de ajutor,insa pentru activitatea sa si valorile care le-a promovat nu poate fi un exemplu pentru noi de urmat.

Exemple mult mai bune,care parca nu au avut asa mare publicitate pe forum ,sunt cei care intr-adevar merita respectul nostru: Valeriu Gafencu,Calciu Dumitreasa,Steinhart,Voiculescu,cei care au suferit in inchisorile comuniste...

Stii ca in timp ce martirii neamului erau in inchisori,sufereau sau mureau pentru credinta lor crestina,Adrian Paunescu era un favorizat al regimului? Pentru mine sunt valori tota opuse,care nu se pot impaca.

Post usor si tie....in acest post,eu personal nu voi mai posta nici un comentariu pe forum...
Cred ca vorbim limbi diferite. NIMIC nu ma afecteaza din ce spun unii sau altii. Mie omul asta nu mi-a facut nici cu rau. Si chiar de mi-ar fi facut, tot ar fi fost crestineste sa fac ceva prin el, pentru mine.
Cat despre Valeriu Gafencu si ceilalti... Vorbeam mai adineaori de lipsa de certitudini in privinta mantuirii, dar cei enumerati de tine... nu e nevoie de prea multe teorii... Au suferit atat de mult in viata incat si-au asigurat singuri locuri privilegiate in Rai... Cel putin asa imi place mie sa cred!