View Single Post
Vechi 15.11.2010, 00:04:24
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Marimira Vezi mesajul
Draga frate Zaharia este ultima remarca...ma bucur ca te-am cunoscut sfintia ta, ca esti un crestin fara pata...bun drept. bland si iubitor...tu ana si fratiorul daniel777...aveti grija atunci cand aruncati cu piatra sfintiile voastre sa priviti unde ajunge...acea piatra, in rest doar voi si ai vostri sunt demni de a fi trecuti la Sf.Liturghie...ca doar sunteti cu adevarat traitori fara pata...
In rest eu credeam ca Mantuitorul a venit pt. cei blonavi(pacatosi) iar nu pentru cei drepti!!!!
PACE VOUA!!!si nu uitati cu ce masura masurati cu aceea vi se va masura.Doamne ajuta!
La Daniel e altă poveste , dar SINCER ,"" bunătatea"" și" înțelepciunea" asta continuă la așa zisul zaharia , îmi pun mari semne de întrebare, nu la omul ce se ascunde în spatele monitorului, ci a bolii lui ! Căci nu judecăm omul, ci păcatul-boala lui . A judeca omul , nu-i creștinește , și pe deasupra este atac la persoană și încălcarea regulamentului , dar a discuta boala-păcatul e perfect normal. Să ne rugăm pentru oamenii bolnavi , iar de nu putem , să avem înțelegere pentru ei, mai ales în cazul afecțiunilor psihice ce-l rup pe respectivul ( bolnav ) de realitate . Am citit de curând despre schizofrenie-panaroia niște lucruri cutremurătoare , pentru că acești oameni pot deveni :medici , misionari , profesori . . . Groaznic ! Dar e o discuție aparte acest subiect atât și atât de sensibil !

Last edited by cristiboss56; 15.11.2010 at 00:08:50.