View Single Post
Vechi 15.11.2010, 00:09:30
OmuBun
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
La Daniel e altă poveste , dar SINCER , bunătatea și înțelepciunea asta continuă la așa zisul zaharia , îmi pun mari semne de întrebare, nu la omul ce se ascunde în spatele monitorului, ci a bolii lui ! Căci nu judecăm omul, ci păcatul-boala lui . A judeca omul , nu-i creștinește , și pe deasupra este atac la persoană și încălcarea regulamentului , dar a discuta boala-păcatul e perfect normal. Să ne rugăm pentru oamenii bolnavi , iar de nu putem , să avem înțelegere pentru ei, mai ales în cazul afecțiunilor psihice ce-l rup pe respectivul ( bolnav ) de realitate . Am citit de curând despre schizofrenie-panaroia niște lucruri cutremurătoare , pentru că acești oameni pot deveni :medici , misionari , profesori . . . Groaznic ! Dar e o discuție aparte acest subiect atât și atât de sensibil !
Imi pare rau, Cristi, dar aici te-ai intrecut pe tine! Iesisem deja, dar revenind am dat peste mesajul tau, cand tu ar fi trebuit sa fii cu totul altfel, mai ales acum. Imi pare sincer rau ca te-am cunoscut, fie si virtual!