View Single Post
Vechi 15.11.2010, 12:25:54
Erethorn Erethorn is offline
Banned

Data înregistrării: 28.12.2009
Locație: Timisoara
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ionut12 Vezi mesajul
Frati cresini

stiu ca vati suparat de ce am scris
daca vam judecat iertati dumnezeu s ava ierte
mai repet inca odata nu imi spuneti cum sa scriu ortografic
pt ca nu sunt la scoala si pana la urma e un site nu e altceva
si sa fim seriosi credeti ca e asa de folositor acest site pt mantuire
asa si scrisul nu dau 2 bani care vrea s a citeasca care nu viteza multi vati suparat in legatura cu ce am spus despre desfaranare intre sot si
sotie. Eu sunt sigur ca vam atins
80 la suta din relatii din romania asa sunt
si de asta ma doare
pun pariu daa ma duc intrun bloc anume si intreb copii de anumite rugaciuni sau de biserica sau icoane nu stiu
dar postere sau idoli in cas au majoritatea
nu mie frica de casatorie deloc
ca oricum daca o s afie asa imi voi lua o fata fecioara si sa fie cu biserica
inca odata spun nu va suparati ce am postat cu mai degraba cum sa scapam de prostiile dintre sot si sotie in ziua de azi
mie cand imi spune cineva ca sunt prea murdar tac si ma scimb nu mai comentez
daca spune ca vb mult la fel
deci nu va mai suparati
asta e treba la noi si ne mai credem crestini dar de fapt suntem cu moda lumeasca si trecatoare
Draga Ionut. Cu tot riscul de a te supara, trebuie sa constat urmatoarele:

Tu esti un agramat (adica cineva care nu se poate exprima corect dpdv gramatical),

SAU

Esti un nesimtit.

Una din doua. Ori esti incapabil sa scrii corect (ceea ce ar fi varianta cea mai fericita), ori nu-ti pasa de regulile de buna purtare, care impun sa ne adresam cat mai corect gramatical, atat in spatiul virtual cat si in comunicarea directa.

Din nefericire, am impresia ca varianta a doua este mai plauzibila, si spun aceasta plecand de la atitudinea aroganta cu care ii indemni pe cei carora nu le place cum scrii tu sa, citez: "care vrea s a citeasca, care nu viteza"

In ceea ce priveste valoarea duhovniceasca a mesajului tau, ti s-a mai explicat: atitudinea ta este cea a vamesului din parabola.

Intelegi ? Isus Cristos a vorbit despre tine. Da, Ionut, despre tine. Despre cel care se crede perfect, si care se crede indreptatit sa arate cu degetul. Despre cel care le spune celorlalti ca sunt "prea murdari", ca sa folosesc chiar cuvintele tale.

Despre cel care judeca.

Ca judeci, e o prima mare problema. Ca judeci cu privire la un subiect despre care singur recunosti ca n-ai habar, e a doua problema.

Pune mana pe Evanghelie si citeste parabola cu vamesul. Apoi mai citeste-o odata. Si inca o data.
Reply With Quote