Halal radicalizare! Mesajul lui este unul radical! N-are alta interpretare! Nu poti afirma astfel de lucruri! Comunistii n-au fost mai buni decat cei de astazi! Aberatie dupa aberatie! E strigator la cer ceea ce afirmati!
Nu era nevoie de comunisti! N-avem ce parte buna sa vedem! Si nu e nevoie de comunisti sa ne aducem aminte de Dumnezeu! Dumnezeu ne-a daruit libertatea si aceasta trebuie sa se manifeste! Comunistii au furat libertatea oamenilor si i-au ucis spiritual pe multi. Sunt niste criminali si n-aveti de ce sa le tineti partea sub nicio forma!
Avorturile, prostitutia, homosexualitatea erau interzise atunci, insa nu erau desfiintate. Acelea au existat si in perioda comunismului. Nu ai de ce sa le interzici! Nu e dreptul nimanui sa interzica, este libertatea omului. Dumnezeu Insusi respecta aceasta libertate! Avem in fata si binele si raul, Dumnezeu ne cheama sa facem binele! Toate sunt ingaduite, nu toate sunt insa de folos!
Nu mai elogiati comunismul, nu era deloc mai bine decat acum. Atunci multi nu puteau merge la biserica, religia era scoasa din scoli, educatia ateista era una bolnava, a distrus multe suflete. Ce tot elogiati aici crimele comunismului?
Incredibil pana unde poate duce acest extremism, aceasta aversiune fata de prezent. Eu cred ca ar fi bien sa incetam sa idealizam trecutul, mai ales cel comunist!
Comunismul a fost raul cel mic??????? Mai, fratilor lasati-i pe cei care au suferit sa vorbeasca, sa va povesteasca cat de mic a fost raul asta comunist! Si acum suferim din cauza comunismului! Poporul nostru inca nu s-a vindecat de ranile adanci!
Nu stiti ce vorbiti! Indiferent pe ce parte analizam, comunismul este acelasi lucru: o crima impotriva poporului roman! Oameni ucisi, biserici daramate, preoti batjocoriti, omorati, suspciune intre oameni, neincredere, turnatorii, spionaj, etc. Ce tot spuneti ca a fost un rau mic?
Incredibil! Uite unde duce fundamentalismul asta! Mi se pare o injurie grava la adresa tuturor celor care s-au jertfit in comunism sa spunem ca acel regim a fost mai bun decat cel de acum!
Pr Arsenie nu a confirmat deloc comunismul ca avand si parti bune! El insusi a suferit din pricina comunismului.
|