View Single Post
Vechi 15.11.2010, 15:30:54
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Grabriella Vezi mesajul
Bine, te cred, dar atunci de ce spune spune Domnul in prorocie:

''Drumul spre Mine este postul, rugăciunea, milostenia, spovedania și împărtășania. Nu vă depărtați de biserică''. Dar pe de altă parte zicea:''Vai vouă, preoților care fumați în sfântul altar sau vă căsătoriți a doua oară!''.

si:
Dar în luna octombrie 1960, pe când grăia Domnul la mine în casă, și fiind sigură că nu este nimeni străin, a început Domnul să strige: „Femeie, pentru ce te-ai despărțit de biserică? Mai bine îți frângeai mâinile și picioarele decât să te desparți de biserică. Femeie, femeie, ard doisprezece fluturi în foc, și cu tine treisprezece, femeie. Mergi la biserică și te spovedește!“. Maica Verginica a început să se zbuciume în pat și să strige mai tare. Eu plângeam, că nu știam ce înseamnă acest lucru, dar lângă pat a apărut o vecină, cu numele Teodorescu Anastasia, și pe care o adusese mama mea să asculte în ascuns, și a început să strige cu lacrimi în ochi: „Eu sunt, am douăsprezece avorturi și m-am dus la adventiști“. Dimineața s-a dus la biserică, s-a spovedit, și urmează la biserica Sfânta Parascheva.
Păi de aia spune așa, căci El este Proorocul și Învățătorul Cel Bun care își pune viața Sa pentru oile Sale... și are puterea să-și dea Sufletul Său și apoi să și-L ia îndărăt... fiindcă a fost trimis de Tatăl a doua oară ca să găsească oaia pierdută și rătăcită, adică pe mine și pe tine! Dar acum a venit și găriește în Duhul. Înainte de judecată va veni a treia oară precum s-a ridicat la Ceruri tot așa, dar cu slavă mare, pe nori, împreună cu miriadele de sfinți și îngerași ai Cerului. Acum este Izvor de Viață Sfântă, dar atunci va veni spre osândirea celor nedrepți căci ''oriceochi Îl va vedea și cei ce L-au străpuns''.

Și nu pe mine să mă crezi că la nimic nu-ți folosește, nici ție, nici mie, ci crede Lui Dumnezeu... și Credința Ta te va Mântui. Căci sf. Pavel identifica pe Domnul cu Credința! Deci nu mă încântă pe mine cu nimic dacă mă crezi sau nu că eu nu caut să mă crezi pe mine și ''nu cad oare două vrăbii la un ban''? Adică fiind noi cuprinși de vraja cea mai mare pentru a nu mai răbda!.. sărăcia?.. pentru eterna reîntoarcere în gLumea poftelor rele.

Last edited by vsovivi; 15.11.2010 at 15:55:57.