Citat:
În prealabil postat de icamilin
Am citit si citesc multe carti cumparate din manastiri, din Sfanta Scriptura nu am timp sa citesc,dar ascult cu sufletul la gura evanghelia in timpul Sfintei Litughii, citesc " Din Vietile Sfintilor " si mai nou, fiindca noaptea e liniste si nu ma mai striga nepoteii, copii sau sotul, intru pe Net si ascult predici, conferinte sau muzica religioasa.
|
Draga "icamilin",
Bine ai venit printre noi! Eu sunt nepriceputa la capitolul poezie, asa ca n-am ce sa scriu. Totusi doream sa-ti spun numai un cuvintel care sper sa nu te supere. E ce simt eu. Spui ca nu citesti din Sf. Scriptura ca n-ai timp, dar citesti alte carti. Sf. Scriptura e cartea cartilor, cu ea trebuie inceput. E foarte important sa o citesti. Citeste putin cate putin, 2-3 capitole pe zi, nu mai mult. Sau macar unul. Iar daca noaptea te trezesti, bine ar fi sa poti folosi timpul pentru rugaciune. Macar o parte din el. Cred ca te-ar implini altfel niste momente de dialog cu Dumnezeu, comparativ cu ascultarea predicilor si conferintelor. Dumnezeu nu ne va intreba ce conferinte am ascultat, dar cred ca ne va intreba de ce n-am vorbit cu El.
Sper sa avem toti raspuns bun la intrebarea asta!
Elena