View Single Post
Vechi 16.11.2010, 11:21:41
Mirela0110 Mirela0110 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.04.2010
Religia: Ortodox
Implicit mda... si marmota invelea......

eu zic ca nici un om de pe planeta asta nu este cu adevarat "bun crestin". ca unu e mai bun, mai cuminte, mai credincios, se roaga mai mult, asta nu inseamna ca e "bun crestin". sau asta sa decida Dumnezeu in a da aceasta definitie. eu consider ca toti suntem niste pacatosi !! cine in lumea asta nu s-a enervat, nu a injurat, nu a facut prostii, nu a urat, nu a barfit, pacatul e si cu gandul nu doar cu fapta si cu vorba. consider ca nimeni nu ar trebui sa se catalogheze pe el insusi, sau sa catalogheze pe altcineva ca fiind "bun crestin". Doar Dumnezeu stie si decide asta.
cat despre desfranarea in casatorie ... din moment ce cuplul are Taina Cununiei si respecta posturile, sarbatorile, si nu fac prostii in aceste zile, atunci nu vad unde e desfrau? ca fac sex oral? si care e problema ? risipeste samanta?? teoretic, da, ar fi pacat, dar practic... cati pun teoria in aplicare? iaca poate la femeie ii e mai usor asta daca e obosita si sotul are chef de huta huta. ca sotul ar trebui sa inteleaga si sa lase femeia in pace pentru cand are si ea chef, ca treaba sa fie facuta ca la carte, asta e tot asa doar teorie....
si apoi, se zice ca sexul e doar pentru copii... buuunnn.....d-apoi cand femeia e insarcinata 9 luni de zile ar trebui ca sotul sa stea fara sex? hai sa fim seriosi! ce, nici macar un preot nu cred ca rezista, mai ales unu tanar. ce barbat, (vorbim de barbatii tineri, in forta, sanatosi, nu de cei mai mult sau mai putini ... fara vlaga...) sta 9 luni fara nik? si iaca cand nevasta e cu burta la gura si nu are voie sa faca nimik si sotul simte nevoia, ce sa faca, se duca la alta? e mai bine asa? e mai putin pacat daca i-ar face nevasta oral? asta pentru cele care agreaza acest mod, ca sunt care bineiteles, nu fac asa ceva. si samanta oricum nu ar mai avea unde sa se prinda, cel putin nu in burta sotiei...
si apoi cuplurile casatorite care se feresc de copii si iau anticonceptionale de alea ce sa mai zicem (cu care nici eu nu sunt de accord absolut deloc !!!!)?? ca asteapta sa faca intai bani bani bani cu caruta sa se realizeze profesional si apoi se gandesc bai am ajuns la 40 de ani, hai sa facem si noi un copil, chit ca copilul nostru ne va numi bunici in loc de parinti...
teorie in lumea asta exista multa. si teoria ar fi, sotul si sotia sa faca sex normal, fara zilele de post, fara cele de sabatoare, sa nu se fereasca deloc de copii si tot asa ... dar cu mana pe inima, cati aplica teoria? or fi, nu zic, dar sigur sunt destul de putini ...
asa ca sa nu mai judecam pe altii ce fac, ca in proverbul ala, nu vedem barna din ochii nostri da vedem aschia din ochiul altuia, ceva de genu. de ar fi "desfranarea" in casatorie (daca se poate numi asa, pentru ca eu stiu ca desfranare este in afara casatoriei), desfranarea trupeasca singurul pacat al omului, sa nu existe invidie, ura, rautate, lacomie, nefrica de Dumnezeu ..... multe s-ar schimba in lumea asta....

Last edited by Mirela0110; 16.11.2010 at 11:32:04.
Reply With Quote