[quote=Crestin_Simona;305178]
Care roade? Cele duhovnicesti sau cele materiale? Nu te intreb la misto, vreau doar sa inteleg exact intrebarea.
Din generatie in generatie? Pai daca ai sti ce departe au fost parinti si stramosii mei si inclusiv eu pana la un moment dat te-ai cutremura! Deci afirmatia ta pica.
In schimb daca te referi la cele duhovnicesti...este adevarat ca trebuie sa fi ortodox traitor ca sa afirmi ca ele din contra nu sunt fara substanta! Ei si ca sa fi asta doar tu o poti face si nimeni altcineva in locul tau!!!
(scriu cu litere mari ca sa se deosebeasca)
Este scris:"CAUTATI IMPARATIA LUI DUMNEZEU SI CELELALTE VI SE VOR ADAUGA VOUA". DUPA CUM VEZI IN JURUL TAU CEVA CEVA NU FACEM BINE IN A CAUTA IMPARATIA DEOARECE CEEA CE SE ADAUGA NU ESTE PREA BUN...CI DEZASTRUOS PRIVIND CELE CE SE PETREC CU REGULARITATE IN TARA.
PE CIND MASONII CARE AU TOATE CARTILE SFINTE PE MASA DEVIN SI BOGATI IN URMA STUDIULUI LOR.
ASTA ASA CA EXEMPLU SCRIPTURISTIC.
ARATA-MI PRINTRE MUNTII DE GUNOAIE SARACIE , INUNDATII, CLAMITATI FOAME AUROLACI, GOLANIE, HOTIE,TILHARIE,MIZERIE,UNDE SUNT CELE ADAUGATE CA ROD AL DUHOVNICIEI ?
Despre masoni nu am afirmat deloc ca se vor duce in iad. Chiar daca polemizam ai putea fi un pic mai fairplay! Eu pot sa tot propovaduiesc ce zic Sfintii Parinti dar sa nu fac bine semenului meu si sa pic din cauza mandriei mele duhovnicesti, asa cum bine ai subliniat, pe cand un mason care face bine semenului sau si este smerit si bun si isi iubeste aproapele ca pe sine insusi si-L iubeste pe Dumnezeu creatorul tuturor celor vazute si nevazute din toate inima si cu tot sufletul lui v-a lua cununa. NU EU DECID ASTA!!!
Cu o moarte toti suntem datori si ortodocsii romani si japonezii, dar daca noi ortodocsii dorim din toata inima - iertare din nou pentru mandria mea - ca toti sa stea de-a dreapta lui Iisus Hristos, fiul lui Dumnezeu dupa judecata tuturora -ce iti casuneaza tie?
SI ATUNCI DACA NU DECIZI TU ASTA DE CE JUDECI, DECI ESTE MINDRIE!
NU TREBUIE SA PRONUNTI INCONTINUU NUMELE LUI HRISTOS PENTRU A FI A LUI HRISTOS. MULTI NICI NU AU AUZIT DE EL SI TOTUSI URMEAZA PORUNCILE LUI POATE MAI VIRTOS CA MULTI ALTII CARE II ROSTESC NUMELE INCONTINUU INSA LA CAPITOLUL FAPTE- ROADE SUNT NULITATI.
Cum am mai spus, nu noi ci Biserica lui Hristos!
Daca exista sinoade care au hotarat anumite lucruri atunci asa este si trebuie sa sti ca a tine de cuvantul ei se numeste a fi sub ascultare.
HRISTOS NU A MAI PARTICIPAT IN PERSOANA LA SINOADELE ECUMENICE SI CA URMARE MULTE HOTARIRI SUNT SI STRATEGICE NU IZVORITE DIN INIMA.
|