Citat:
Īn prealabil postat de andreicozia
Da, dar vad ca ai deviat de la subiect, aici nu era vorba de URMAT si IMITAT care-i altceva, aici vorbeam de lasat TOTUL( bani, casa, familie, copii mici de izbeliste, sotie care depinde de tine) si sa pleci pe coclauri chipurile "sa propavaduiesti" de Hristos.Eu de aceasta instalatie straina scripturii vorbesc.
Cind se stie foarte bine ca pentru un familist cu gospodarie si copii de crescut IN ORICE SOCIETATE, propavaduirea LUI este FAMILIA LUI, Dumnezeu este in ochii copiiilor pe care-i are de crescut, nu de a-i lasa pe strazi , in timp ce el are chef de duca... aici este aberatia aparuta in traducerile biblilei.
Apostolii SUB NICI O FORMA NU SI_AU LASAT FAMILIILE PE STRAZI ca ar fi fost linsati de neamuri si de vecini!, intelegi cum sta treaba ?Ce faci iti lasi nevasta sa se prostituieze pentru a-ti putea creste copilul pentru ca tu esti o haimana cu chef de duca?...nu are sens scripturistic.
|
Andrei,
nu am deviat cu nimic. Daca vei citi cele scrise in
Matei 19:16-24 vei vedea ca
nu esti singurul care a gandit asa. Citind cele scrise de tine am vazut iar cat de actuale sunt cuvintele lui Hristos.
Tot in Matei 19:26-30 este si prilejul tau de poticnire. Problema ta este ca interpretezi strict lumesc spusele lui Hristos.Daca vei cauta in invatatura ortodoxa (ca doar esti ,,ortodox") vei gasi
suficiente interpretari clarificatoare pentru dilema ta.Am gasit eu multe dar mi-se pare corect
sa le cauti si tu,in calitate
de ortodox.De asta nu te poti plange:ca ar duce ortodoxia lipsa de invataura despre Sfanta Scriptura.
Mai cauta Andrei,mai cauta....