Desigur ca-l iert ... Spre deosebire de el, eu cunosc adevarul, si de aceea il pot ierta ... Eu cred ca oamenilor ar trebui sa li se vorbeasca mai mult de dragostea lui Hristos si mai putin despre regulile omenesti ... Este foarte asemanatoare viata spirituala de azi cu cea de pe vremea fariseilor, cand evreii credinciosi erau mai mult supusi regulilor templului si poruncilor fariseilor, decat poruncilor lui Dumnezeu.
Mai uit in jur si vad cum bisericile - indiferent de orientare - scot tot mai in evidenta regulile si lasa la o parte harul. Si oameni in suferinta cauta ceva si nu inteleg de ce nu gasesc ceea ce cauta. Ti se impune sa faci anumite lucruri, sa ai o anumita tinuta, sa ai o anumita atitudine ... trebuie sa te comporti cu anumita sfintenie ... de parca Domnul Isus a venit pentru sfinti nu pentru pacatosi ... Uitam ca biserica a fost ridicata pentru pacatosi la fel cum spitalele au fost ridicate pentru oamenii bolnavi ...
Pacea si linistea din sufletul si din viata unui om nu pot fi date decat de Isus ... de nimeni si nimic altceva. Si inima celor ca doctorul de pe acest forum, are nevoie de iubirea si vindecarea pe care doar Isus i-o poate aduce si nici un altul dintre toate fetele luminate pe care le-a numit ...
|