Citat:
În prealabil postat de Vlad-Alexandru91
1. Dar stii cati oameni au avut de suferit din cauza lui?
2. cum te mai poti numi ortodox cand afirmi ca Sfanta Scriptura este neadevarata?
3. Cum poti sa amagesti lumea ca esti ortodox cand zici blasfemii despre Sfantul Apostol Pavel?
4. Iti dau un sfat ca unui frate : Du-te la un preot sa te spovedesti si sa marturisesti ideile tale care intra in conflict cu teologia ortodoxa. Ori esti cu Dumnezeu, ori esti impotriva Lui; .
|
1. Care sunt aceia care au suferit? competitia lui si invidiosii?, da, poate. tu ce faci te crezi destept si arunci pastile crezind ca toti suntem prosti?
Milioane de oameni au beneficiat prin marile concerne pe care le-a creat. Asta nu iti este deajuns?
Deci ceva bun a facut el in duhovnicia lui daca Dumnezeu s-a tinut de cuvint si i-a DAT CEEA CE I-A PROMIS adica "celelalte care i s-au adaugat"
Tie in loc de invidie ce ti-a dat DUMNEZEU ?
2. Iar folosesti un artificiu parsiv invatat de la Securitate, punind cuvinte in gura anchetatului?
Repet "parinte", am spus ca in Scriptura care este o carte sfinta au fost introduse neadevaruri, nu ca toat a r fi neadevarata.
Vezi ca aici nu vorbesti cu enoriasii tai, intelegi?
3. iar faci acelasi lucru!
Blasfemii??, care-s alea?, faptul ca a fost EVREU GET BEGET?, tu in ce lume bintui? Crestinismul a fost creat si promovat de un evreu si de alti EVREI pentru o buna bucata de timp, unde-i blasfemia?
Si stim cu totii ca evreii sunt cei mai smecheri,inteligenti si manipulanti oameni de pe pamint, prin asta cu siguranta sunt popor "ALES".
mai cerceteaza de ce restul apostolilor au ramas cu familiile lor la Ierusalim si NU s-au inteles cu Pavel.
4. Tocmai pentru ca sunt cu Dumnezeu si scotocesc adevarul de peste tot nu am nevoie sa-mi spuna un preot cum sa gindesc. Iar duhovnicul meu stie ac est lucru si in inima lui stie ca am dreptate insa nu o poate spune si comenta in public deoarece isi pierde piinea!