dialog Mirela0110 rodica50
Mirela0110:
SA ITI FIE RUSINE CA MI-AI SCRIS ASA CEVA, INVATA SA CITESTI DE LA CAP LA COADA CEEA CE AM SCRIS !!! NU APROB ABSOLUT DELOC SEXUL DE ALTA NATURA DECAT CEL NORMAL INTR-O CASNICIE SI NICI NU IL PRACTIC !!!!! PUR SI SIMPLU ASTA ESTE IN LUME, POTI SCHIMBA LUMEA? DA DOMLE NU SUNT DE ACCORD ABSOLUT DELOC CU DESFRAUL IN CASATORIE, ASA SI??? MA ASCULTA CAREVA?? VA INCETA CINEVA SA IL PRACTICE??? PUR SI SIMPLU LAS LUMEA IN PACE SI NU O JUDEC CA ARE DUMNEZEU GRIJA !!! ASA CA NU TE MAI DA TU MARE CRESTINA MARE CA TOTI SUNTEM O APA SI UN PAMANT, NISTE PACATOSI.
rodica50:
Multumesc pentru cuvantul bun, la inceput de post. Doamne ajuta! Nu cred ca sunt o crestina desavarsita, dar...iti trebuie curaj sa postezi ce ai scris. Atat. Trebuia sa nu te obosesti sa-mi trimiti mesaj privat, la toate cate le-ai scris pentru intreaga lume.
Mirela0110:
este curaj sa zic adevarul ??? ceea ce foarte multi gandesc si fac ? hai sa lasam ipocrizia de 2 bani la o parte, mai ales ca suntem in post. eu sunt o fire foarte directa si zic omului tot ce cred despre el si in general zic ceea ce gandesc, nu ma ascund sub fata unui crestin mai mult sau mai putin desavarsit !!!! eu una recunosc, ma consider cea mai mare pacatoasa din lumea asta si consider ca merit tot raul din lume, nu stiu cat de crestina sunt, asta stie doar Dumnezeu. dar niciodata nu voi inceta a spune lucrurilor pe nume. urasc IPOCRIZIA oamenilor din ziua de azi !!!!
rodica50:
Te rog, in mod civilizat sa nu-mi mai trimiti mesaje . Mai ales ca suntem in post. Fa ce vrei dar nu ma mai agasa. Te rog! Nu ma cunosti, ca sa-ti permiti catalogari!
nu mai trimit, dar nici tu nu ma cunosti ca sa iti poti permite sa imi zici sa ma dau cu capul de pereti !!!! tu ai inceput-o , eu doar ma apar !!! tanti, alta data ai grija la cuvintele pe care le spui si citeste atent fiecare cuvant in parte.
INCA O DATA : nu mai judecati lumea pentru ce pacate si rele face ea, sa nu faceti voi, sa ajutati pe altii care stiti ca pacatuiesc, cu sfaturi spre indreptare si atunci poate poate va exista o lume mai buna. Stiu ca sunt dura in exprimare, in viata am fost calita sufleteste la foc fierbinte, poate ar trebui sa fiu mai intelegatoare si mai blanda, dar acesta este modul meu de a fi, mod care sincer, incerc sa il schimb in bine, daca as putea. sa nu ma mai judece nimeni, ma judec destul eu pe mine si ma va judeca si Dumnezeu.
Last edited by Mirela0110; 16.11.2010 at 22:00:41.
|