Citat:
În prealabil postat de Mirela0110
hai sa lasam ipocrizia de 2 bani la o parte, mai ales ca suntem in post. eu sunt o fire foarte directa si zic omului tot ce cred despre el si in general zic ceea ce gandesc, nu ma ascund sub fata unui crestin mai mult sau mai putin desavarsit !!!! eu una recunosc, ma consider cea mai mare pacatoasa din lumea asta si consider ca merit tot raul din lume, nu stiu cat de crestina sunt, asta stie doar Dumnezeu. dar niciodata nu voi inceta a spune lucrurilor pe nume. urasc IPOCRIZIA oamenilor din ziua de azi !!!!
Sa stii ca nu toti cei care vorbesc frumos sunt ipocriti. Unii sunt crestini adevararati si e bine sa invatam de la ei. Asa cum nu e musai sa URASTI IPOCRIZIA cu majuscule ca sa arati ca ai o atitudine potrivita. In loc sa urasti ipocrizia poti iubi adevarul; vei vedea ca iese ceva mult mai frumos de sub degetele tale, mult mai util si mai demn de luat in seama.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
|