View Single Post
Vechi 16.11.2010, 22:20:33
Mirela0110 Mirela0110 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.04.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mirela0110 Vezi mesajul
dialog Mirela0110 rodica50

rodica50:
Te rog, in mod civilizat sa nu-mi mai trimiti mesaje . Mai ales ca suntem in post. Fa ce vrei dar nu ma mai agasa. Te rog! Nu ma cunosti, ca sa-ti permiti catalogari!

nu mai trimit, dar nici tu nu ma cunosti ca sa iti poti permite sa imi zici sa ma dau cu capul de pereti !!!! tu ai inceput-o , eu doar ma apar !!! tanti, alta data ai grija la cuvintele pe care le spui si citeste atent fiecare cuvant in parte.

INCA O DATA : nu mai judecati lumea pentru ce pacate si rele face ea, sa nu faceti voi, sa ajutati pe altii care stiti ca pacatuiesc, cu sfaturi spre indreptare si atunci poate poate va exista o lume mai buna. Stiu ca sunt dura in exprimare, in viata am fost calita sufleteste la foc fierbinte, poate ar trebui sa fiu mai intelegatoare si mai blanda, dar acesta este modul meu de a fi, mod care sincer, incerc sa il schimb in bine, daca as putea. sa nu ma mai judece nimeni, ma judec destul eu pe mine si ma va judeca si Dumnezeu.

de ce postarea sa nu fie in spirit ortodox? combatearea unui pacat nu este in spirit ortodox ? postarea nu ar fi in spirit ortodox pentru ca tot ceea ce nu tine de teoria clasica, desfranarea, este considerat pacat?? tocmai pentru ca este pacat, tocmai pentru asta trebuie spuse lucrurilor pe nume. vreti sa acceptati sau nu, desfranare exista in lumea asta cu carul, ca e in casatorie, ca e in afara, ca tine de orice fel de mod de a face sex. cine nu accepta asta ori e orb ori e naiv. si ce daca este un site crestin ? sa ne dam maicuite si calugari cu totii? sa ne ascundem in spatele unei masti false de "buni crestini" ? de ce sa nu fim noi insine si sa nu spunem exact ceea ce gandim? si de ce subiectul sa nu ma onoreze, ca vorbesc de sex ? sau mai degraba ce crezi ca asta caut eu onoare? :)) eu caut sa zic adevarul pe care altii sigur in gandesc, il stiu, dar nu il spun, si uite de asta urasc falsitatea. exista desfrau in lume si sa incercam sa ii aducem pe calea cea dreapta pe cei apropriati care stim ca pacatuiesc. dar sa nu ii judecam !!!

Last edited by Mirela0110; 16.11.2010 at 22:26:25.
Reply With Quote