View Single Post
Vechi 16.11.2010, 22:45:54
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Rodica50 Vezi mesajul
Dar nu ma scuz, Zaharia! Atunci, fie precum spui tu- era in spirit crestin, daca sustii. Nu-ti cer sa ai pareri- ne cunoastem putin- deloc, chiar. Pretind ca ma cunosc cei ce m-au crescut, cei ce traiesc langa mine, cu mine, cei pentru care traiesc si in primul rand, Dumnezeu. El le stie pe toate.Ce sunt eu? Un om neinsemnat. Cred ca am gresit prin duritate, dar...ai alta idee cum ar fi trebuit sa reactionez? Poftim, am gresit! Dar am pareri la care tin.Sunt un om direct, nu am calitati, sunt plina de defecte!Si daca am gresit, imi cer iertare si de la Mirela si de la tine.Doamne ajuta! Fie ca Dumnezeu sa ne aiba in paza si sa ne arate Calea.
Mai raminea sa-mi spui : ce te bagi tu, ce , esti mama mea ?
Aceasta apropos de faptul cu cine te cunoaste . Nu fi ridicola gratuit ; desigur ca aceia te cunosc real si desavirsit , eu ma refeream ca te cunosc vis-a-vis de activitatea pe forum . Mai era nevoie sa precizez ?
Prin duritate crezi ca ai gresit ? Hm, ai gresit prin orice dar nu prin judecare, nu ? Si esti inca senina ! Ce pot sa mai zic , frumos, nu ? Sau crezi ca daca ai pareri la care ti judecarea este scuzata ? Pai parca nu asta este optica pe acest forum ?
In sfirsit , constat ca esti asa, moale si gingasa cu tine insuti si ca folosesti bine formulele crestine de salut ! Este doar treba ta ! Chiar asa, eu nu sunt mamica !
Ia sa vedem , mie imi reuseste ? : daca am gresit imi cer iertare ! D.zeu sa te binecuvinteze cu pace si discernamint duhovnicesc !
Poate ca da ...