Citat:
În prealabil postat de mihaila_alin
un crestin adevarat nici nu aminteste de gretoseniile ce le-ai postat,sunt destui neintemeiati in credinta si se smintesc de asemenea postari.iti multumesc pentru epitetele adresate acum la inceput de post al nasterii Domnului,poate sunt primele daruri adresate de nastereaDomnului.DOMNUL SI MAICA DOMNULUI sa te binecuvinteze, sa te lumineze si sa aiba mila de tine.esti ca un resort comprimat care isi descatuseaza energia in directia care nu trebuie,lupta-te cu tine insuti si cu cel rau.omul scoate din visteria sufletului sau ceia ce are pus acolo,cum poti sa spui ca nu te cunosc cind arunci un torent de rautate asupra mea si asupra altora,incit acest torent nu poate fi inghitit doar de marea neagra.un crestin nu cauta lucrurile cele lumesti ci se impodobeste cu cele duhovnicesti.daca cineva ti-a gresit cu ceva, dumneata cu cea mai mare blindete duhovniceasca il desfigurezi pur si simplu.si daca e cazul sa ne cerem scuze cred,ca ar fi bine si frateste ca doar suntem frati intru Domnul sa o facem reciproc ca si Domnul sa ne ierte pe noi.te rog iartama daca crezi ca te-am lezat la integritatea ta spirituala,si ti -am pus mintuirea in cumpana.
|
mai ce va mai dati voi smeriti si "buni crestini" doar pentru ca a inceput postul.... lasa-ma cu vrajeli cu torente de rautate, ca poate nu ai cunoscut cu adevarat oameni rai. un om rau e acela care lasa pe unu sa moara de foame cand el tine ditamai bucata de paine in mana. un om rau e unu care vede un animalut ca sta cuminte in coltul lui si incepe sa il. loveasca sau sa ii arunce cu pietre. un om rau e acela care isi paraseste copilul sau nu ii da de mancare, si il lasa vai si amar de capul lui, doar ca sa cheltuie el banii pe bautura sau alte prostii. un om rau e acela care vede pe cineva ca este in impas si nu il ajuta. a spune lucrurilor pe fata si de a fi sincer si direct nu consider ca face o persoana a fi rea. da, poate intr-adevar tonul meu este mai agresiv si mai dur, dar asta nu inseamna ca arunc torente de rautate. torente de rautate le arunca aia care i-am mentionat mai sus. si asta a spune adevarul in fata si sa fiu directa am invatat de la o dna preoteasa. imediat iti taia macaroana daca faceai ceva sau spuneai ceva rau, si totusi are un suflet de aur. o apreciez foarte mult. ea zicea intotdeauna ca cu ea se face armata, nimeni nu se poate pune cu ea la vorba. e ca un general dur, dar totusi cu foarte mult har si cu un suflet de aur.
si "gretoseiniile" alea postate nu sunt de mine, nu eu am deschid aceste subiect, eu doar l-am dezbatut in ideea sa nu mai judecam pe altii. dar vad ca multi interpreteaza gresit. sunt asa de multi oameni ori naivi, ori pur si simplu falsi. ti-e asa de greu sa recunosti ca exista desfrau in lume ? este asa de tabu subiectul acesta? ai asa de multe prejudecati ?? de ce zici ca e gretosenie daca asta e adevarul ?? hai sa facem ceva sa nu mai existe. daca ne ascundem dupa deget, sau dupa o masca, vai draga ce bun crestin sunt eu, caut mantuire, si sunt numai lapte si miere, sunt foarte smerit, si sunt foarte placut lui Dumnezeu, si cei care pacatuiesc sunt lupii rai din poveste , ei sunt pacatosi, nici nu ma uit la ei, este mai bine ??? tocmai la aia trebuie sa ne uitam pe aia trebuie sa ii ajutam. mai cata falsitate mai este in lume....
eu stiu ca am poate un caracter mai dur, ca zic ceea ce gandesc pe un ton mai agresiv, si cu asta incerc eu sa ma lupt, dar de multe ori ma las dusa de val. mai ales cand sunt acuzata pe nedrept sau inteleasa gresit. nu a zis nimeni ca ma consoder crestina, asta Dumnezeu stie mai bine cum sunt. eu intotdeauna am recunoscut, sunt cea mai mare pacatoasa din lumea asta si merit tot ce e mai rau in lume, dar sper totusi sa aiba Dumnezeu mila de mine. poate am sa incerc sa schimb modul in care spun lucrurile dar niciiodata nu am sa incetez a spune omului adevarul in fata.
eu cred ca de acuma nici nu mai intru pe acest forum pentru ca oricum sunt numai ciondaneli si subiecte contradictorii. nu imi trebuie mie asa ceva. eu am intrat crezand ca pot invata ceva bun, sa citesc cate ceva placut pentru suflet, dar vad ca mai mult mi-l amarasc cand vad atatia oameni falsi si care nu vad decat raul de la altii nu si-l vad pe al lor, care doar judeca pe altii nu pe ei insisi. asa asta este la tot pasul, ma gandeam ca poate aici a fi altfel dar tot o apa si un pamant. cred ca sunt foarte putin inscrisi aici care intr-adevar sunt onesti, cu adevarat smeriti, intelepti si buni crestini in adevaratul sens al cuvantului, fara nici un dram de falsitate.
sa ne deschida Dumnezeu ochii si sa ne lumineze calea si sa se faca doar voia Lui, multa sanatate la toata lumea si ... nu ne mai auzim deloc.....