Subiect: cuvinte de folos
View Single Post
Vechi 17.11.2010, 12:29:54
Marimira's Avatar
Marimira Marimira is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.10.2009
Religia: Ortodox
Implicit Sa invatam din puterea exemplului sfintilor parinti!

Reflexie personala:

Am regretat ca am intrat pe acest forum in speranta ca ma voi folosi cautand aici pe crestinii cu adevarat traitori.Si unii sunt asa Dzeu sa-i ajute si sa-i intareasca sa duca lupta cea buna pana la sfarsit.Dar in ultimele zile forumul parca a luat foc - dat (foc!)de catre niste persoane care se dau crestini practicanti cu adevarat si vor sa ne corecteze cu orice pret- dar a caror fire este inclinata spre a jigni si lovi permanent de dragul dreptatii.
Am ajuns la concluzia ca inchid calculatorul cu niste sentimente amare pentru ca transpare din postarile celor mai virtuosi useri multa rautate si ura de dragul dreptatii. Asta e!Cred ca cel mai folositor lucru pentru mine este sa ma retrag si sa raman la invatatura sfintilor parinti care si-au putut insusi dogmele si canoanele fara ura , rautate si nevrotisme, fara sa atacuri la pers. si jigniri.Dovada ca si le-au insusit este faptul ca acum sunt trecuti in calendar, canonizati si asta nu mai lasa loc la interpretari.Transpare multe ura , rautate si aer virtual vitriolat din partea unora f. ravnitori in a da in cap aproapelui de dragul dreptatii.
Imi iau ramas bun de la toti si dupa cum spunea parintiele Cleopa "Manca-v-ar raiul!"
Bunul Dzeu sa ne ajute pe toti sa ne intalim in rai la vremea cuvenita!
Doamne ajuta!
Reply With Quote