Doctore, precum am spus ... nu va pot lua in serios ... Poate ca v-ar fi de folos sa va rascumparati mai intai sufletul ... Mi se pare ciudat sa fiu blamata si acuzata pentru credinta mea de catre cineva care si-a vandut sufletul ... :-)
Intre timp, puteti incerca sa va linistiti putin. Dumnezeu isi desavarseste lucrarea Sa, in continuare, si pe langa Biserica Ortodoxa. Este cam neascultator Dumnezeul acesta, pentru ca face numai ceea ce vrea El, fara sa tina seama de indicatiile pe care I le dau drept-credinciosii sai.
Sunt acolo, in lumea larga, multi lucratori care duc Cuvantul Domnului mai departe,in locuri in care el nu a fost inca auzit. Sunt sectari care arata mila si iubirea lui Isus celor care au mai multa nevoie de ea. Impart paine si medicamente, totul in numele unui Dumnezeu pe care va doresc sa-L cunoasteti si dumneavoastra intr-o zi. Sunt crestini care infrunta multe greutati in tari musulmane ... si rabda si trec prin toate, exact ca Pavel acum 2000 de ani, pentru un Dumnezeu pe care ei Il cunosc si Il iubesc.
Desigur, cineva trebuie sa arate prin ceea ce sunt si prin ceea ce fac iubirea lui Isus. Ei tin locul celor ca noi, ca mine si ca dumneavoastra, care suntem tari in teorii si slabi tare la trairi. Altminteri, am fi ocupati in a purta de grija vreunui suflet amarat, si nu am imprastia venin pe internet.
Dupa ce v-ati luat sufletul inapoi, faceti o infuzie masiva de Duh Sfant. V-ar ajuta sa vedeti lucrurile mai limpede si sa ganditi mai intelept.
Si, un ultim sfat: nu faceti un bine bisericii de dragul careia va infierbantati atat de tare pe forum. Daca aveti ceva de spus, spuneti-o argumentat si fara invective. Altminteri, imi veti intari convingerea ca erezia mea este mai sanatoasa spiritual, mental si emotional decat dreapta dumneavoastra credinta.
Last edited by macsim; 17.11.2010 at 22:24:22.
|