View Single Post
Vechi 18.11.2010, 14:13:44
tricesimusquintus tricesimusquintus is offline
Banned

Data înregistrării: 09.05.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de nutucutu Vezi mesajul
Nu scrie Sfinta Liturghie.
Mulțumesc.

Citat:
Scrie doar, negru pe alb, ca piinea pe care apostolii au pus-o pe masa a devenit Trupul Lui Isus, pentru ca asa a spus Isus.
Și mai concret, unde scrie "a devenit"?

Citat:
Referitor la tilharul cel bun, daca Isus a spus "Astazi vei fi cu mine in rai", cine sint eu sa-l contrazic pe Isus? Macar cuvintele Domnului nostru Isus Cristos nu le pot pune la indoiala, chiar daca nu le inteleg.
Problema ta este că Iisus nu a spus așa. El a spus că, cu adevărat "tâlharul bun" va fi cu El în Rai. Și dacă a spus El, noi Îl credem. Și mai credem și când a spus că:

"În casa Tatălui Meu multe locașuri sunt. Iar de nu, v-aș fi spus. Mă duc să vă gătesc loc." (Ioan 14.2)

Cum să-l fi dus pe tâlhar în aceeași zi în Rai, când Mântuitorul încă nici nu-i pregătise locaș, nici nu se suise încă la Tatăl să facă asta, nici măcar nu murise încă pentru a învia a 3-a zi după Scripturi? Vezi ce încurcături produce o interpretare greșită a cuvintelor Lui? Și dacă ar fi doar acestea pe care le-am expus, dar mai sunt încă o seamă de încurcături produse de o asemenea explicație simplistă....
Reply With Quote