View Single Post
Vechi 18.11.2010, 18:32:11
colaps's Avatar
colaps colaps is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2010
Locație: dor de Moldova...
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Membru Vezi mesajul
Eu m-as pocai si maine dar nu stiu cum Asta nu este o secta pe langa Biserica noastra??? Cum ma pot pocai ca vreau sa stiu .....dar nu vreau sa devin sectar ....Cum se faceeee???
Pocăit, protestant, sectant, același lucru. Nu la asta se referă termenul în cazul ăsta, ci la o stare sufletească de mare regret pentru păcatele săvârșite.

Te pocăiești prin părerea de rău izvorâtă din inimă pentru tot ceea ce ai săvârșit rău și prin nevoința ta la smerenie și la rugăciuni fierbinți. Pocăința nu trebuie să lipsească din cadrul Sfintei Spovedanii.

Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului!
Reply With Quote