frate, am eu si dovezi..
la un moment dat Hristos-Dumnezeu ii zice lui Petru: Satano! mergi inapoia mea!
Oare pe Satana sa fi intemeiat Hristos Biserica Sa ? Apoi, dupa toti teologii pamantului Petru, prin lepadarea sa de trei ori, a gresit mai mult decat protoparintii nostrii Adam si Eva!
Asta poate o fi! Hristos stia ca are langa el un apostol mai in varsta cu varsta, dar mai slab ca ceilalti de aceea, il tot tachina si accentua Hristos persoana lui Petru!
Toti au fost egali si la un moment dat toti apostolii intreaba pe Hristos care va fi mai mare in fata lui Hristos si a Imparatiei lui iar El raspunde ca: cel mai mare va fi cel mai mic, cel ce va slujii pe altul mai mult! Vezi spalarea picioarelor apostolilor de catre Hristos, El fiind Cel Mare si Dumnezeu, da exemplul, raspunzand la asa nedumeriri!
Doar caposenia Romei a facut sa fie rupta Biserica lui Hristos, smecheria si ingamfarea! Vor plati ei pentru asta caci au si Banca Sfantului Duh! Ai auzit asa ceva? Papa e stat in stat cu Vaticanul lui... e tare! E si om politic intrucat si Hristos a fost in PSD-ul timpuli Sau...
Papa tine si locul lui Hristos-Dumnezeu caci Dumnezeu-Fiul e tare ocupat in Ceruri cu tatal lui, si nu are timp de prostimea pentru care s-a facut Om!
Papa si ereziile catolice, dau crestinilor sa se impartaseasca numai trupul lui Hristos, cica sangele e numai pentru bastani, pentru clerici!
Porcarii si erezii! Cred ca si harul preotiei a fost luat de la e... de aceea in apa sfintita pun sare ca sa o tina, caci nu mai lucreaza Sfantul Duh la ei!
preot marian
norway
|