266. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” - Pucioasa (XXII)
266. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” - Pucioasa (XXII)
În martie 2000 s-a proclamat solemn de către “Domnul” de la Pucioasa învierea morților. Trâmbița lui pucioșească a sunat îndelung, iar morții care au auzit-o trebuiau să se trezească și să se scoale din morminte peste puțin, puțin timp, pregătindu-se de cea de-a treia venire a Celui care a venit acum a doua oară ca să-i trezească din morți pe morți. De atunci însă au trecut nu puțin timp, ci mai bine de 10 ani încheiați și nici un mort nu s-a sculat, și nici măcar nu s-a întors vreunul de pe o parte pe alta (poate n-o fi auzit trâmbița, trebuia să fi sunat mai tare; sau poate morții vor să mai moțăie un pic). Ziua înfricoșatei Judecăți este însă aproape, iar sufletele abia așteaptă învierea trupurilor lor ca să meargă la Judecata care va veni:
“Eu sun din trâmbiță învierea morților. Să se trezească morții și viii! Amin, amin, amin. Eu voiesc să se trezească tot omul care s-a așezat mai mare peste oameni și să sune trezirea peste tot, și să se scoale omul de pe tot pământul și să se grăbească întru pregătirea lui cea pentru venirea Mea. Puțin, puțin, și se trezesc cei din morminte, că așa este scris în Scripturi. Așteaptă sufletele învierea trupurilor lor, ca să iasă întru întâmpinarea zilei Mele, ziua înfricoșatei judecăți. ” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 05-03-2000)
“Domnul” de la Pucioasa a venit nevăzut încă din anul 1955 și s-a îmbrăcat cu veșmântul judecății (tot nevăzut, desigur) încă din anul 2000 (sau poate chiar mai devreme) și așa strigă la oameni până la cea de-a treia Sa venire, când va veni văzut. Venirea Lui cea de a doua nu este văzută și nici crezută de om, care chiar stă împotriva ei, dar Domnul va primi un ajutor substanțial de la morți, care văzându-L atât de neajutorat Îl vor ajuta să-Și dovedească venirea Lui odată cu învierea lor, care va avea loc în curând:
“Sunt îmbrăcat în veșmântul judecății, căci duhul omului stă cu putere împotriva venirii Mele. […] Strig până voi veni văzut, și tot omul Mă va vedea. Strig să Mă audă cei morți și cei vii, și morții Mă vor ajuta și vor mărturisi venirea Mea odată cu învierea lor. ” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 05-03-2000)
Ziua venirii Domnului se vedea limpede încă de acum 10 ani, din anul 2000, când El o arăta tuturor cu cuvintele: ” iat-o, vine venind cu mânie!” Judecata începea și ea, iar oamenii erau trecuți la stânga sau la dreapta, căci venise pe pământ ziua dreptății (întrebarea care se pune este dacă judecata s-a terminat între timp, sau cei 10 ani n-au fost de ajuns, la atâta puhoi de lume, câtă a adunat istoria omenirii în miile de ani):
“Ziua venirii Mele iat-o, vine venind cu mânie! Dacă nimeni nu-Mi pregătește calea să vin, vin Eu, dar cu mânie vin, căci omul nu Mă vrea, și Mă tot alungă de peste tot, ca să fie el, omul; […] Eu, Cel ce sunt Stăpânul, ridic mâna Mea și fac semn cu ea la dreapta sau la stânga Mea pentru tot omul, că e ziua dreptății pe pământ, ziua dreptății Domnului. ” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 05-03-2000)
Liderii pucioși au primit sarcina de a anunța venirea zilei Domnului în lung și-n lat. Din nou ea este arătată deschis, cu cuvintele “Iată ziua Domnului!” și este descrisă ca o ploaie care adapă tot pământul, dar oamenii nici n-o văd, nici n-o simt, nici n-o cunosc pe ea, căci ea a trecut prin om și pe lângă om:
“O, fiilor străjeri, spuneți în lung și în lat că vine ziua Domnului. Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt coboară pe pământ ploaie de cuvânt, ziua Domnului. Cine este cel ce se ascunde sub cuvântul Meu care a spus acum două mii de ani: "De ziua aceea și de ceasul acela nimeni nu știe, nici îngerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatăl"? Iată ziua Domnului! Dumnezeu plouă cu ea pe pământ, și omul trece prin ea, și ea trece prin om, și omul nu vede și nu aude și nu cunoaște ziua venirii Mele. Dar voi, cei aleși dintre oameni cu mâna Mea cea tare, dați veste peste pământ că vine ziua Domnului, și fiecare om să se pregătească pentru ea, că ea vine. ” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 05-03-2000)
Liderii pucioși sunt “primăvara” venirii “Domnului” lor. Dacă nu fac față vestirii ei ca s-o lărgească, sunt îndemnați să angajeze vestitori năimiți și să-i plătească pentru ducerea veștii Ierusalimului cel Nou, ca să vină apoi toate neamurile ca să i se închine:
“Vin mereu și fac din voi primăvară pentru venirea Mea cu învierea. Așa cum rândunica se întoarce în fiecare primăvară la cuibul său lăsat, așa și Eu după fiecare durere vin în cuib și îl încălzesc și pun rod în el și îmi încălzesc puii și îi hrănesc cu cele din văzduh, nu cu cele de pe pământ, și îi iau pe aripi și îi deprind cu zborul, ca să meargă cu ei cuvântul Meu de la margini la margini, și el merge, că vin zburători și îl iau, și din loc în loc îl duc, că așa este scris să fie mai înainte de venirea Mea cea cu slavă văzută. Și zic: vestiți vestea Ierusalimului nou și vă grăbiți cu vestirea de la margini la margini. Plătiți vestitori și lărgiți vestirea, că aceasta este lucrarea pe care o aveți de lucrat. Eu sunt Cel ce izvorăsc râul vieții, vestea Ierusalimului, iar voi trebuie să ridicați stăvilarele ca să curgă el peste pământ și să se împlinească până la margini vestea Ierusalimului Domnului, și să curgă apoi spre el neamurile învierii.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 12-03-2000)
|