266. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” - Pucioasa (XXV)
266. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” - Pucioasa (XXV)
Paralelismul cu neprimirea pe care Anna și Caiafa I-au făcut-o lui Hristos, Care a venit văzut de toți timp de 3 ani și jumătate la propovăduire pe pământul sfânt, și neprimirea unui “Hristos” care vine nevăzut de nimeni timp de peste 55 de ani la Pucioasa este fals și pueril. Arhiereii Anna și Caiafa L-au văzut pe Hristos cu ochii lor și au știut de minunile Sale care-L dovedeau cine este. Teologii ortodocși n-au văzut nimic la Pucioasa, în afară de o colecție de predici contradictorii, adesea agramate, pline de ciudățenii și de erezii, susținute de o mână de oameni certați cu disciplina de biserică și adesea certați între ei cu ură de moarte, dintre care nu puțini au avut și au grave dereglări psihice. De la o ediție la alta, cărțile pucioșilor care reproduc aceste predici sunt modificate fraudulos, pentru a ascunde unele formulări greșite sau exprimări hazardate, mistificatorii pucioși dovedind astfel un dispreț total față de valoarea și puritatea așa-zisului “Cuvânt al lui Dumnezeu” de la Noul Ierusalim – Pucioasa.
Din nou răstălmăcesc pucioșii Sfânta Scriptură și pe acest subiect. Plecând de la proorocia (Marcu 8,38; Luca 9,26) care spune că Fiul Omului se va rușina de cei care se rușinează de El și de cuvintele Lui, pucioșii sugerează că expresia “cuvintele Mele” nu se referă (numai) la ceea ce a rostit Iisus pe pământ (cuvinte din care o mică parte au fost consemnate în scris de către cei patru evangheliști) ci (și) la cuvintele adunate de către pucioși în colecția de pilde intitulată de ei “Cuvântul lui Dumnezeu”, pilde rostite între anii 1955-2010 (și continuă). În consecință, ei deduc că proorocia respectivă vorbea despre “venirea de azi în cuvânt a Domnului de la Pucioasa” și nu despre venirea de atunci a Domnului Iisus, în urmă cu circa 2000 de ani. Motiv ca să-i mustre din nou pe teologi și să-i întrebe de ce nu cred în “venirea Lui de azi în duh, la Pucioasa”:
“O, ce veți face voi, căci curând, curând veți fi rușinați și căzuți cu fața în țărână. Curând, curând slava voastră de azi se va ridica împotriva sufletelor voastre, căci Eu prin Evanghelie așa am zis: "Oricine se va rușina cu Mine și cu cuvintele Mele în neamul acesta păcătos, și Fiul Omului Se va rușina de el când va veni întru mărirea Tatălui Său cu sfinții îngeri". Iată, despre venirea Mea vorbeam atunci. Cum, dar, spuneți voi că nu vin? Cum, dar, mărginiți voi venirea Mea?” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 02-04-2000)
Apoi liderii pucioși lansează în forță o tiradă sforăitoare ce se vrea a fi cât mai fioroasă cu putință, declamând în numele “Dumnezeului” lor, care se prezintă drept “Fiul Omului” (dar nu este, căci dacă ar fi, ar avea trup de om, nu ar fi doar un duh nevăzut-necunoscut, care se ascunde sub o haină transparentă de “cuvânt”), Care vine cu putere ( dar nimeni nu-L vede venind, iar de puteri se plânge adesea că-L lasă și atunci le cere ajutor liderilor pucioși și ciracilor lor) și cu slavă multă ( o slavă care nu există, căci nici nu strălucește și de nimeni nu se vede și nu se cinstește) că nu-i recunoaște pe teologi cine sunt și îi somează să se prezinte. Or, dacă ar fi Atotștiitor, ar spune El cine sunt și i-ar da pe față pe fiecare după numele său și le-ar da pe față și lucrările lor și pentru cine lucrează în ascuns:
“Eu, Domnul Iisus Hristos, Arhiereul Cel mare, vin și vă întreb pe voi: cine sunteți voi? Să audă în lung și în lat tot omul ce vă întreb Eu pe voi, că aceasta vă întreb: cine sunteți voi? Iată, Eu vă spun cine sunt: Eu sunt Fiul Omului, Care vine cu putere și cu slavă multă ca să se împlinească Evanghelia venirii Mele. Dar voi, cei care stați împotriva acestei Evanghelii, cine sunteți? Vă întreb ca să găsească tot omul răspuns la întrebarea Mea. Voi, cei care stați împotriva venirii Mele cu sfinții și cu îngerii întru mărirea Tatălui Meu, cine sunteți voi? Răspundeți-Mi! Voi, cei îmbrăcați în haina lui Dumnezeu ca să vă vadă oamenii și să vă slăvească mai mult decât pe Mine, Domnul, cine sunteți și ce lucrare aveți de lucrat și cui o lucrați? Răspundeți-Mi!” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 02-04-2000)
Ziua celei de a treia veniri a “Domnului” de la Pucioasa nu vine dintr-o dată, ci vine treptat și agale, apropiindu-se în fiecare zi câte puțin și din zi în zi mai mult. Morții n-au înviat încă, deși aud glasul care îi cheamă spre înviere și se pregătesc și ei de înviere, înviind puțin câte puțin, din zi în zi mai mult până la învierea deplină:
“Ziua Mea vine din zi în zi mai mult, iar Eu, Domnul, mai bine Mă înțeleg cu cei din morminte decât cu cei vii cu trupul, căci morții aud glasul Meu din zilele acestea și se pregătesc pentru înviere, dar cei vii cu trupul trăiesc în sângele lor, iar Eu, Domnul, scriu cartea judecății și o ridic între cer și pământ și vin prin ea pentru tot omul, și fericit este cel ce aude glasul Meu din cartea aceasta și se așează întru venirea Mea.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 02-04-2000)
Pucioșii îndrăgesc trihotomia, pretinzând că ei sunt singurii care iubesc cu duhul și cu trupul și cu sufletul venirea Domnului și stau înaintea Lui, ca să poată El să vină:
“Iar voi, cei ce stați înaintea cuvântului Meu […] curând, curând harul Meu vă va arăta pe voi cu Mine înaintea neamului omenesc, iar ziua Mea cea mare va fi vouă strălucire și salvare, căci voi ați iubit cu duhul și cu trupul și cu sufletul venirea Mea și ați stat înaintea Mea ca să vin.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 02-04-2000)
Începutul venirii Domnului cuvânt la Pucioasa a fost în și din mireasa fecioară Verginica, ajutat fiind de legiuni de duhuri prefăcute în îngeri ai luminii (v. 2 Cor.11,14), pe care Domnul a pețit-o (deși după câțiva ani ea L-a trădat pe Mire și s-a măritat cu un biet muritor, cu Nicolae Stoica; acesta, la rândul lui, a trădat-o și el pe Verginica după alți câțiva ani, încurcându-se cu altă femeie și plecând după ea):
“Când Eu am pețit-o pe Verginica pentru venirea Mea cuvânt în ea și din ea, tot așa am lucrat, și M-am ajutat cu îngerii luminii, cu îngerii vestirilor cerești, cu îngerii mângâierii și ai iubirii și cu sfinții binecuvântărilor Mele, căci sfinții din cer au fost cei credincioși între oameni pe pământ și M-am sălășluit în ei prin credința lor.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 07-04-2000)
Last edited by mariamargareta; 19.11.2010 at 10:35:21.
|