266. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” - Pucioasa (XXVI)
266. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” - Pucioasa (XXVI)
“Ziua venirii Domnului” , despre care se vorbea în mesajul din 02-04-2000, este de fapt “zilele venirii Domnului”, că e mai multe! În consecință, și lucrările sunt mai multe, nu mai este o singură “lucrare” sau “lucrătură” ca până acum:
“O, fiilor străjeri la ieslea aceasta de cuvânt, bucurați-vă că Domnul este la voi și vă înconjoară cu harul Său și vă binecuvintează pentru El și pentru lucrările Sale din zilele acestea ale venirii Lui. Amin.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 07-04-2000)
“Dumnezeul” Pucios este însă tare obosit și are nevoie mare de odihnă. A obosit de 55 de ani de alergături peste tot și de strigături în lung și-n lat după om, dar toate în van. Este și neajutorat, și de aceea se ajută El cu liderii pucioși, ca să Se binevestească și să-Și sfârșească de lucrat venirea care întârzie să vină, și abia după aceea să se odihnească cu oaia în brațe, așa cum zice că scriu Scripturile despre a doua venire a Lui cu oaia în brațe:
“Voiesc, fiilor, să nu Mă odihnesc vestindu-Mă. Voiesc să vin mereu și să strig în lung și în lat peste om. Voiesc să Mă ajut cu omul ca să Mă binevestesc peste tot, să Mă ajut așa cum Mă ajut cu voi, să Mă creadă omul așa cum M-ați crezut voi și să-Mi sfârșesc de lucrat venirea Mea, și apoi să Mă odihnesc împreună cu omul pentru bucuria Tatălui Meu, Care Mă așteaptă să Mă duc lângă El cu omul în brațe, cu oaia în brațe. Este scris în Scripturi de cea de a doua venire a Mea, dar omul scoate Scripturile Mele de la el și citește de pe pământ și crede ce citește el și se duce omul de la Mine.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 07-04-2000)
O fi spunând ea Scriptura că Hristos e așteptat acum cu a doua Sa venire, dar “Dumnezeul” Pucios spunea la începutul “propovăduirii” Sale că El este deja la a treia venire (!!!) și că a coborât a treia oară în mai multe locuri, ca să nu creadă cineva că a fost vreo iluzie – vezi mesajul din 22 iunie 1957. Oare și El face acum cu Scriptura ca și omul, despre care spune că “scoate Scripturile Mele de la el și citește de pe pământ și crede ce citește el și se duce omul de la Mine”? Pare se că da – presupunând că nu Se contrazice, uitând de la mână pân-la gură ce spunea în gura mare prin 1957:
“... O, copiii Mei, am venit a treia oară. […] Iată, am venit a treia oară. Acum sunt în Duh, și M-am pogorât în mai multe locuri […].” (Citat din “Cuvântul lui Dumnezeul de la Pucioasa” din data de 22 iunie 1957)
Deși această a treia venire a Domnului este acum și aici ( “iat-o!”, se spune), totuși omul nu o vede și nu o aude, ca și când n-ar fi. Dar pucioșii merg pe principiul: “dacă n-ar fi, nu s-ar povesti”. Și de aceea liderii lor le îndrugă povești cu “Cel venit din cer de la Tatăl”, și de ce a venit El cuvânt pe pământ: ca să-l trezească mai întâi pe om; ca să-l facă pe om să se mai și teamă, pentru ca să nu-I mai dea peste mâna Lui cea nevăzută atunci când ea se atinge de ochii și de urechile omului cele văzute; ca să-l tragă apoi pe om cu forța de pe drumul pierzării lui; ca să-i vorbească omului la urechea lui cea surdă; ca să-i dea omului de lucru pentru că fie era șomer, fie își lua singur de lucru și nu era bine; ca să-l învețe pe om ce și cum să facă și să lucreze totodată; și mai ales, ca să-i fie omului stăpân, iar stăpânitorul lumii acesteia să se numească de acum încolo “Dumnezeu (de la Pucioasa)”, și nu Satana, și așa să fie primit la venirea Lui ( nu această a treia venire, despre care a zis “iat-o!”; ci cealaltă, care va veni, a patra venire):
“O, când, omule, te vei trezi? Când te vei teme de cele ce faci tu? Când, oare? Venirea Mea iat-o, dar tu nu auzi și nu vezi. Lasă-Mi mâna să se atingă de ochii tăi, și apoi de sufletul tău și de urechea ta, omule. Mereu, mereu Mă binevestesc în preajma ta venit din cer ca să te trag de pe drumul pierzării, […] învață-te cu Mine, omule, că de aceea am venit de la Tatăl cuvânt în calea ta. Iată, de aceea am venit din cer de la Tatăl. Am venit să vorbesc cu omul și să-l învăț cu Mine pe om. Ca să-i dau de lucru am venit, dar să-i dau Eu, nu să-și ia el, că dacă își ia el nu e bine. […] Iată de ce am venit Eu din cer, de la Tatăl, pe pământ. Am venit să vorbesc Eu însumi cu omul și să-l învăț ce să facă, ce să lucreze, că e bine să-i dau Eu omului de lucru, nu să-și ia singur. […] Eu am venit pe pământ să-i fiu omului stăpân, să aibă omul stăpân pe Dumnezeu, nu pe satana, căci fiecare își slujește stăpânul, și nu este nici un om fără stăpân, nu este, iar sfârșitul fiecăruia va fi după faptele lui la venirea Mea.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 07-04-2000)
“Poporul” pucios este planificat a fi un popor ales, asemenea poporului Israel al Vechiului Testament. Va fi un popor de elite, iar elitismul este împins până la schisma totală de restul societății. Pucioșii nu trebuie să mai depindă de nimeni din lume și de aceea până la venirea Domnului trebuie însușite în popor toate meseriile posibile, astfel încât independența față de lume să fie totală:
“O, poporul Meu, poporul Meu, […] Eu pe tine te-am învățat mereu, poporul Meu de azi, și ți-am spus să stai lângă cuvântul Meu ca să nu pieri. Să stai până voi veni, așa ți-am spus. Ți-am spus că voiesc să te ridic și să fac din tine lucrători pe potriva Mea. Am spus vouă că voiesc să fac din voi ucenici de ai Mei, doctori de ai Mei, învățători de ai Mei, zidari de ai Mei, croitori de ai Mei, servitori de ai Mei, preoți și arhierei de ai Mei să fac din voi, și să fiți neamul Meu cel sfânt de la venirea Mea; și am spus că vă voi da de lucru, ca nici unul din voi să nu fiți fără lucru, căci vai omului care vine la Mine ca să stea fără lucru! ” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 07-04-2000)
Așadar, pucioșii se vor face ucenici singuri, se vor doftorici singuri, se vor instrui singuri, își vor zidi singuri, își vor croi haine singuri, vor sluji în biserică singuri, fără preot de la episcopie. Unele dintre aceste aspirații le-au și pus în practică, altele (încă) nu. Preoți și-au ridicat singuri dintre ei (preoți necanonici, desigur), dar doctori stomatologi, (încă) nu. Zidiri își fac singuri, dar cărămizile și cimentul le cumpără de pe piață. Haine își croiesc singuri, dar stofele, acele și ața le cumpără de la magazin. Mașinile electrice de cusut au învățat singuri să le folosească, dar curentul electric le vine pe sârmă de undeva, de unde ei nu știu. Dacă vine de la diavolul? Automobile au învățat să conducă pucioșii, dar benzină nu scot din puțul lor din fundul curții, ci cumpără pe bani peșin de la benzinării. Iar benzina în mod sigur e de la diavolul, că așa spun liderii pucioșilor, că petrolul este spurcat de păcate: cică “s-a format în pământ la presiuni și temperaturi înalte, din grăsimea păcătoșilor care au fost scufundați în adâncuri când Foc și Pucioasă au căzut din cer peste sodomiții și gomoriții din vechime”. Iată-i pe pucioși profund neîmplinitori ai “Cuvântului”, folosindu-se din plin de serviciile ascunse ale diavolului care le simplifică viața de pe pământ și le-o îndulcesc și pentru care ei plătesc cu bani, adică tot cu ochiul diavolului, care le vede și le iscodește și le înscrie la catastif toate neîmplinirile “Cuvântului”.
Last edited by mariamargareta; 19.11.2010 at 10:52:31.
|