View Single Post
Vechi 19.11.2010, 10:51:29
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mariamargareta Vezi mesajul
Ba asta pretind ei, că sunt plugarii "Domnului" lor, lucrători ai ogorului Lui, căruia Îi seamănă Cuvântul în brazda Internetului, iar păsările vin și culeg sămânța, trecătorii o calcă în picioare și spinii o înnăbușă și de aceea sămânța lor nu rodește, deși ei o samănă cu abnegație de 55 de ani încoace. Sunt ei pe arătură, dar pentru care "Domn"? Aici ne deosebim (eu și ei) în vederi.
Și nu sunt deloc supărată, doar constat și iar constat ceea ce se vede cu ochiul liber. Dă-le Doamne, mintea românului de pe urmă!
Tu minți, căci pretențiile le aveți voi, cei mofturoși și plini de pretenții pentru că ați fugit după ce v-ați dat mari și apoi v-a ''împroprietărit'' cineva cu munca altuia... deci e un fel de jeg ceea ce faceți darmite nemulțumirea ce o aveți de unde este? Vă spun eu: de la semeția souluției răutății pentru plăcerile și poftele gLumei direct în frumusețețețețețețețe... căci aia v-a ocupat suflețelul.

Păi ei slujesc Domnului și vouă vă trebuie mintea aia, dar oricât o căutați nu o s-o găsiți până nu veți zice din nou ''Binecuvântat este Cel ce vine în Numele Domnului și iar vine.''

Deci insiuările aste pline de argumente viceversate și amestecate cu dezinformări și presupuneri și științe de la închipuirile vostre nu fac nici cât o ciapă degerată ci sunt tocmai oglinda că voi sunteți cei mai eretici și sectanți din toată gLumea dar ca să nu vi se vădească chipul, aruncați mereu pisica neagră și ucisă de voi în curtea și în grădina altora ca să puteți urla din gură de șarpe, că iată, iată de unde vine putoareaoarea...

Și apoi placa:

''...placa stricată, aia cu zmeus:

„Deci nu te mai agita dejabba, că oricum nu te mai cred!

Și oricâte p-ape vei arunca din guriță după copiii lui Dumnezeu, să fii pregătită că la un momendat se vor întoarce toate val vârtej asupra ta... săramnă amăgită de cel rău. ”''

Last edited by vsovivi; 19.11.2010 at 10:55:40.