View Single Post
Vechi 19.11.2010, 11:42:06
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit 266. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” - Pucioasa (XXVII)

266. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” - Pucioasa (XXVII)

După circa 2000 de ani de “nelucrare” a venirii Domnului, iată că la Pucioasa s-a ridicat un Cort Alb al salvării omenirii. Oamenilor nu li s-a spus în acești 2000 de ani ce este Duhul lui Dumnezeu și ce este duhul lumii, și această lipsă trebuia de acum corectată, și tocmai din acest motiv a început să-și “lucreze venirea” pe pământ “Dumnezeul” de la Pucioasa:

“Am așezat acest cort sfânt în mijlocul oamenilor, și grăiesc aici cuvântul buneivestiri pentru tot pământul, și îmi lucrez venirea Mea peste pământ ca să-l deprind pe om să înțeleagă ce este Duhul lui Dumnezeu și ce este duhul lumii. Duhul lui Dumnezeu este viață, și este în veci, iar duhul lumii este moarte, și se scurge în adâncul fără fund al morții.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 07-04-2000)

Oare ce s-o fi întâmplat cu miliardele de oameni născuți înainte de venirea “luminii de la Pucioasa” din anul 1955? Precis că au trăit și au murit în întuneric, deși Domnul le promisese că va fi cu ei până la sfârșitul veacurilor, (nu numai de la 1955 încoace).

Pucioșii sunt “cununiță cerească”, sunt “trandafiri”, sunt “fiii de la venirea Domnului”, sunt “copiii din urmă” , “sfinții ultimelor zile” (la concurență neloială cu mormonii, care și ei pretind de mai bine de 150 de ani că ei sunt “sfinții ultimelor zile”) au fost hărăziți din cer de către Maica Domnului să fie “cununa bucuriei celor din cer”, la re-venirea Domnului (aici nu se spune care dintre ele, dar se poate bănui că e vorba fie de a treia, fie de a patra)

“– O, auziți voi, copii din urmă, ce a proorocit din cer mama Mea pentru voi? Ea a spus să fiți voi cununa bucuriei celor din cer la venirea Mea cu ei pe pământ. Așezați-vă, dar, cununiță cerească pentru Mine, cununiță de mângâiere și de slavă pentru Mine, căci lumea este cununa Mea de spini, dar voi fiți trandafiri, fiilor de la venirea Mea. ” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 07-04-2000)

Alteori sintagmele se inversează și se recombină, dar efectul de scenă este același, căci și porumbeii din joben sunt aceiași. “Copiii din urmă” devin “fiii din urmă”, iar “fiii de la venirea Mea” devin “copii ai venirii Mele”:

“Iată-Mă cum vin la voi, fiilor din urmă, copii ai venirii Mele.“(Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 16-04-2000)

Uitând de propriile teologumene, care stabileau de la început că Hristosul venit la Pucioasa este numai duh fără trup, liderii pucioși pretind că acum El este venit în “cuvânt și trup”:

Sunt cu voi cuvânt și trup, copii de la ieslea cuvântului Meu de azi, și iată-Mă după două mii de ani împlinindu-Mă cu venirea Mea din nou pe pământ și strigând în lung și în lat omul. (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 16-04-2000)

Începuturile pucioșești erau ceva mai modeste, mai ponderate, dar nu mai puțin contradictorii. Se vorbea atunci ba de “pregătirea Celei de-a Doua Arătări” ba de parcurgerea Celei de a Treia! (aceasta din urmă fiind o inovație pucioșească în flagrantă contradicție cu Scriptura). În toate cazurile însă se susținea cu tărie că venirea nu este în trup, ci în duh:

Nu sunt în trup, ci sunt în Duh. Coborâtu-M-am cu Duhul pe pământ ca să-Mi culeg un popor și să-i vorbesc tainele cele pentru vremea aceasta. Eu sunt Cuvântul lui Dumnezeu și am venit să vorbesc pe pământ, să-Mi gătesc calea celei de a doua arătări […] “(Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 30-04-1955)

Iată, am venit a treia oară. Acum sunt în Duh, și M-am pogorât în mai multe locuri [...]” (Citat din “Cuvântul lui Dumnezeul de la Pucioasa” din data de 22 iunie 1957)

Last edited by mariamargareta; 19.11.2010 at 11:44:49.