Ecumenismul si antiecumenismul sunt fatzetele aceleiashi monezi, se vede de la o poshta si ambele cheama la T-dreapta credintza... deci grija mare ca vine cecumeninatziunea si inroleaza si nimeni nu mai ... sa lupte ?!... dar lucrarile cele rele se afla deja la noi prin ograda, sper sa ma inshel, acashobirTa exista dar pare-se ca exista deja un rau si mai mare care ne bantuie si nu-l vede nimeni, umbla deja pe jos pe la noi si e foarte periculos, dar nu stiu cum sa-l arat, cum sa-l curmam, si nici nu-s foarte sigur, doar intuiesc ca e o nenorocire pregatita pt unii foarte nevinovatzi si nu se pot ferii de ea... sunt dusi direct in invatzatura ticaloasa si nici nu-i potzi face s-o lase ca nu pare nimic vinovat, nici nu e nimic de vina, dar e groaznica viatza lor si ce se va intampla cu ei nimeni nu stie, i-am vazut si m-am nelinishtit... Unii parintzi deshteptzi se vor deshtepta, altzii prea tarziu... iar pentru mine este mission imposible ca nu am cum sa ma amestec, ce sa le pot spune, oricum nu m-ar crede... si nici nu cred ca e ceva foarte rau ceea ce fac ei... nu-s chiar convis ca greshesc desi are acea nocivitate, poate ca se va rasfrange catre noi... nu o pot spune chiar daca ar fi bine s-o fac... vor detecta cu sigurantza parintzii dar nu stiu ce se va intampla ca nu pot fi oprite... iar daca spun ce si cum se va face tamtam si le voi da apa la moara... deci e najpa rau. Deci e ca un fel de pregatire pe care o vor incerca si strabate copiii dar in care cad doar parintzii si ambii nevinovatzi nu mai au cum sa... Sper sa bat campii ... sper :)
23 : - ???????????????
|