Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus
A fost doar o constatare, poate greșită. Eu nu am pretenția să cunosc atât de bine sufletele oamenilor. Și nici măcar teologia mormonă nu o cunosc așa încât să afirm cu atâta convingere că o persoană se încadrează acolo (în ciuda negării persoanei respective). Faptul că ați reacționat atât de emoțional îmi dă semnale că am atins un punct sensibil și-mi cer iertare că v-am lezat sensibilitatea. 
|
Ati constatat ceva din ceva ce inca nu s-a spus? Interesant acest aspect. Usor , usor, fara sa vreti descoperiti lumii cine sunteti.
``imi cer iertare ca v-am lezat sensibilitatea`` suna fariseic si dual. Tot ce va pot spune acum este ca: eu ma cunosc pe mine mai bine decat dvs va cunoasteti pe dvs insiva.
Nu am reactionat emotional. era pura curiozitate. vroiam sa stiu ce sentimente v-a manat pe dvs. sa spuneti ca e o dilema pentru mine intrebarea pusa de macsim. Si de ce v-ar interesa? si cum sigur nu va intereseaza am banuit clar ca nu e decat rautate.
Dar asta nu arata decat ca pentru dvs e un punct sensibil. Dar nu tot ce pentru dvs e sensibil e si pentru altcineva.